"Рости з книжкою, дитина"


"Автомобілі світу".
   Це невелика, тоненька книжечка, де всього лише десять сторіночок, проте вона дуже інформативна. На її малюнках найвідоміші та найпопулярніші марки автомобілів світу. 
    Це пізнавальна книга для активного розширення кругозору, її можна назвати міні-енциклопедією. 
Кожна марка представлена зображенням автомобіля, логотипом із зазначенням країни-виробника і прапором цієї держави. Для моделей, намальованих на сторіночках, вказані швидкість і потужність.
    Ця книжка сподобається маленьким автолюбителям, а у тих, хто ще не цікавився цією темою, пробудить інтерес до захоплення автомобілями. 

 "Автомобілі. Енциклопедія для допитливих".
     Автомобіль, здавалося б, є всього лише механічним транспортним засобом, покликаним зробити життя людини комфортнішим. Але він уже давно став чимось більшим...       Тридцять найліпших машин сучасності змагатимуться за призові місця в серцях читачів. На сторінках книги представлені не просто автомобілі - це втілені в металі мрії більшості мешканців планети Земля. Історія виникнення найуславленіших світових автобрендів, технічні властивості найдорожчих суперкарів сучасності.  Цю складну інформацію викладено простою та зрозумілою мовою, а також доповнено яскравими ілюстраціями.




Мартін Содомка "Як прокласти залізницю".
   
  Нова книжка чеського письменника і художника Мартіна Содомки, технічні казки якого стали бестселерами у багатьох країнах світу і полюбилися українським дітям. Автор запрошує читачів помандрувати в епоху, коли почали прокладати залізничні колії та виробляти перші поїзди. Разом із героями книжки читачі довідаються, як працює паровий двигун, як конструюють локомотив і як прокласти тунель та знайти найкращий маршрут для колії. На сторінках книжки читачів чекають не лише технічні таємниці, а й історія кохання юного інженера Макса до художниці Рахель.



"Дізнайся секрети транспорту". 
  
Книга допоможе дізнатися, як працюють різні види транспорту,   навіщо потрібні вантажні автомобілі, як влаштовані літаки  і круїзні лайнери, машини-рятувальники і сільськогосподарська техніка (наприклад, як влаштований комбайн і як відбувається збір урожаю). За допомогою книги, ви зможете показати дитині всю різноманітність машин. А ще можна зазирнути під віконця, щоб розкрити всі секрети транспорту.







"Автомобілі, кораблі, літаки, потяги, спеціальна техніка".

    Популярна ілюстрована енциклопедія, що містить більше 400 кольорових фотоілюстрацій, познайомить читача із засобами пересування - наземними, водними, повітряними - з давнини до наших днів, а також розповість про концепти - "моделі з майбутнього". У книзі пропонується популярний технічний опис практично всіх існуючих транспортних засобів: від "вогненного воза XVIII століття до суперкарів XXI століття, від давньоєгипетського папірусного човна до сучасного круїзного лайнера, від аеростата до "літаючого крила" на сонячних батареях. Цікаві, а часом навіть курйозні факти розширять уявлення читача про розвиток засобів пересування.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки