"Квіти, папуга та інші"


    Вже вкотре в нашій бібліотеці відбулася чергова вистава аматорського театру "КомуЗа", так звана "майже комедія" "Квіти, папуга та ін." Цього разу глядачі опинилися у квітковій крамниці пані Лютикової, де відбуваються неймовірні події.

   Папуга "Петя" , що мешкає у крамниці, мріє про жердинку зі стразиками. А ось його господиня зовсім не бажає купувати йому щось. І тоді "Петя" організує процес продажу квітів з максимальною ефективністю. Різноманітні квіти у магазині дуже нагадують нам людей - також заздрять одне одному, бьються, і, іноді, навіть використовують чаклунство. Не зважаючи на боротьбу людських пристрастей квітів, п'єса закінчується хепі-ендом. Незабаром вже весілля...
     Розкішні костюми, створені художником театру Алонатою, відмінна сценарна та режисерська робота керівника Олени Муравьйової, зріст актерської майстерності - ось такі досягнення аматорського театру. Кожну сцену із життя квіткового магазину глядачі зустрічали посмішками та сміхом.Закінчилася вистава бурхливими оплесками та даруванням квітів від шанувальників. Треба зазначити, що цього разу на виставі були присутні діти актрис і онуки.
     Ми вітаємо всіх учасників вистави з новою прем'єрою і бажаємо подальших творчих успіхів! 
Запрошуємо глядачів на наступну виставу театру "КомуЗа!"

 



























































Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки