Всесвітній день НЛО



    Людина любить загадки, цікавиться космосом і всім тим, що в ньому відбувається. Така суть людини, а тому не дивно, що так багато шанувальників у Міжнародного дня НЛО, або Дня уфолога (World UFO Day)
   Уфологія – це неофіційна наука покликана вивчати явища, які не може логічно пояснити класична наука. Також важливим предметом дослідження уфологів є явища та предмети неземного походження, зокрема так звані НЛО. НЛО — узагальнююча назва всіх невпізнаних літаючих об'єктів. І сьогодні, 2 липня, уфологи (спостерігачі НЛО) відзначають Міжнародний день НЛО.
    Чому саме 2 липня? Що такого особливого сталося багато років тому 2 липня, що уфологи зробили цей день своїм? У далекому 1947 році поряд з американським містечком Розуелл розбився якийсь літальний апарат, який більшість людей порахували іншопланетним кораблем. Тоді під інопланетними кораблями розуміли літаючі в космосі тарілки, на борту яких перебувають іншопланетяни — істоти, що живуть на інших планетах. Цей випадок отримав назву «Розуельський інцидент» — за назвою міста, в якому він стався. Подія отримала широкий громадський резонанс і саме з «Розуельського інциденту» й почалася історія уфології.
   Зараз Розуелл — Мекка для уфологів та їх прихильників. Щороку 2 липня сюди приїжджають сотні тисяч людей з усіх куточків світу. Тут в цей день проходить уфологічний фестиваль: проводяться семінари, відомі уфологи читають лекції, транслюють відео НЛО, а закінчується все парадом "іншопланетян". Звичайно, приїжджі можуть відвідати і місце падіння першого НЛО, якому у Розуеллі поставили пам’ятник. Напис на пам’ятнику говорить: «Ми не знаємо, хто вони були. Ми не знаємо, чому вони прилетіли. Ми тільки знаємо, що вони змінили нашу точку зору на Всесвіт. Це священне для всіх місце відзначено пам’ятником у липні 1997 року і присвячено істотам, які зустріли свою долю поблизу Розуелла, шт. Нью-Мексико, в липні 1947 року".



"ІСТИНА ЗА МЕЖАМИ ДОСЯЖНОГО"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки