"Ім'я в літературі: Олена Муравйова"

   Наше знайомство із журналістом та письменницею Оленою Муравйовою почалося декілька років тому з факультету краєзнавства Університету третього віку. Пані Олена працює там викладачем та екскурсоводом. Ця непересічна, талановита жінка володіє величезним запасом енергії. Тож згодом,під її керівництвом та за участі студентів Університету при бібліотеці з'явилася Театрально-аматорська студія. П'єси для своїх вистав Олена створює сама.
    Вперше ми ознайомилися із зразком її літературного таланту в газеті "Тайны эпохи", прочитавши  про її театр, де згадувалась неабияка роль нашої бібліотеки у народженні нового театру. Тільки тоді стало відомо, що Олена Муравйова є автором двох романів "Испытание огнем" та "Азбука мести", а також ще кількох великих літературних творів і 90 мініатюр, які можна прочитати на інтернет-сайті Проза.ру.
  28 вересня відбулася презентація її нової книги "Авантюристы Made in Ukraine". З притаманними автору емоційністю та гумором письменниця розповіла про свою нову книгу, яка стане цікавою усім українцям. Книжка розповідає про долі трьох видатних українців із авантюрними характерами, що створювали їхнє життя надзвичайно пригодницьким: графиню Софію Потоцьку, супер-терориста Якова Блюмкіна та слідчого Георгія Судейкіна. 



 





        
Ми  вітаємо письменницю Олену Муравйову із виданням її нової книги! Чекаємо нових цікавих та талановитих творів!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки