"Святий і добрий, Миколаю, малеча скрізь тебе чекає"



" Ішов Миколай лужком - бережком,
Святий Миколай із повним мішком.
Із неба до діток ішов, поспішав,
І їм під подушки даруночки клав.
Ішов, усміхався крізь темну пітьму,
А зіроньки з неба світили йому".
         ( Іван Малкович )



    Чарівне зимове свято - День Святого Миколая Чудотворця (19 грудня). Його з нетерпінням чекають дорослі і малеча, бо вірять у чудеса та доброчинність Миколая. Він захищає воїнів, мореплавців, торговців, подорожніх та землеробів, а ще він є покровителем дітей. Дітям Святий Миколай щороку приносить подарунки, вітає з зимою, благословляє на добрі вчинки. 
  Святий Миколай асоціюється з високими людськими моральними цінностями, глибокою вірою у Бога та у праведність існування на землі. І один раз на рік, у чарівний грудневий день ми усі маємо можливість бути доброчинцями задля власної втіхи і Божої ласки.
    До цього дивовижного свята для своїх відвідувачів ми підготували різноманітні заходи: літературний квест "Знайди відповідь - отримай подарунок", майстер-клас "Диво рукотворне". А також пройшла благодійна акція "Доброта, як сонце, завжди гріє" для малозабезпечених сімей. Допомогли її провести небайдужі люди - читачі, жителі нашого мікрорайону. 
   Дякуючи доброму імені Святого Миколая кожен з нас може зробити трохи щасливішими наших дітей. Цього дня ми всі маємо можливість дарувати любов один одному - це благо, що дав нам Господь, а навчив робити Святий Миколай.








        





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки