"Новорічна ніч. Київ..."

      Наближаються новорічно-різдвяні свята. Ми влаштували для своїх користувачів святковий арт-простір "Новорічна ніч. Київ..." 
     Отже, поринаємо у атмосферу "шляхетної родини" киян початку ХХ століття. Старші грають на фортепіано, малюки затишно влаштувалися на дивані і слухають затамувавши подих. Юні панночки тихесенько балакають про своє, про дівоче. Навіть домашній собака завмер. Чи то насолоджується красивою ліричною мелодією, чи то чекає смачної вечері. Поки що на столі лише самовар і тарілочка з лимоном... У куточку яскравими вогниками сяє ялинка, прикрашена цукерками, стрічками та золоченими горіхами. Тихий сімейний вечір напередодні свят... А вже на свята - найвеселіша та найчудовіша мить - отримання подарунків. Їх придбавали в той час в іноземних крамницях - це набори "Лялька" і "Паровоз", пароплави і пістолети, електричний ліхтарик і лялька Бебе.
      Маленький затишний куточок київського життя минулих років зацікавив відвідувачів, а прекрасно видані фотоальбоми з видами Києва притягнули увагу багатьох. 









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки