"Життя моє - моя пісня"

Картинки по запросу ротару год рождения
       7 серпня 1947 року у молдавському селі Маршанці Чернівецької області народилася майбутня видатна співачка, народна артистка України і Молдавії Софія Михайлівна Ротару. І вже чимало років вона радує шанувальників своїм сильним, розкішним, по-народному роздольним голосом. Багато поколінь колишнього Радянського Союзу знають і співають пісні, що виконувала С. Ротару протягом своєї творчої кар`єри. А початком музичної кар`єри співачки стала лірична пісня В. Івасюка "Червона рута". 
Картинки по запросу софия ротару в молодости
Картинки по запросу софия ротару в молодости     Відтоді слава Ротару стрімко почала зростати. Її їм`я швидко стало синонімом всенародно улюблених пісень - "Балада про матір", "Лебедина вірність", "Лелека на даху", "Лаванда" та багатьох інших. І в кожній з них співачка зуміла створити калейдоскоп неповторних образів. Зараз у її репертуарі понад 400 пісень різних музичних стилів: від народних балад до суперсучасних хітів. 
Картинки по запросу софия ротару в молодостиКартинки по запросу софия ротару в молодости     Розпад СРСР вніс свої корективи у особисте і творче життя Софії Ротару. До своїх українських шанувальників вона мала змогу повернутися лише 1996 року. У концертному залі "Ювілейний", перед яким була закладена Зірка Софії Ротару, відбувся її довгоочікуваний концерт. 
Картинки по запросу софия ротару в молодости
Картинки по запросу софия ротару в молодости   Народна улюблениця продовжує виконувати чудові пісні, що радують її глядачів. Є у Софії Михайлівни й фан-клуб. Люди щиро люблять С. Ротару. Вони бачать, що вона людина проста, відкрита, щира. Її чарівна усмішка захоплює усіх - від малого до старого. Приголомшлива творча щирість співачки захоплює глядачів, що отримують гарячу хвилю почуттів. 
    Перебуваючи на гастролях в багатьох країнах "Сонечка", як її лагідно звуть шанувальники, продовжує співати такі хіти, як "Хуторянка", "Море, море", "Метелик", "Небо - це я" і найулюбленішу пісню українців "Одна калина".

Картинки по запросу софия ротару в молодости


           Щиро вітаємо Софію Михайлівну з ювілеєм! Бажаємо міцного здоров`я, натхнення та творчих успіхів!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки