"Вболіваймо за усіх НЕСКОРЕНИХ!"

   24 вересня у канадському Торонто стартували треті «Ігри нескорених», в яких цього року змагатимуться 17 країн-учасниць.

   Зазначимо, що Ігри нескорених (Invictus Games) – це міжнародні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми під час виконання службових обов'язків.   Змагання були організовані в 2014 році принцом Уельським Гаррі і проводилися для ветеранів, які отримали травми під час бойових дій. У 2016 році Invictus Games проводилися в Америці, цієї осені вони проходять у Канаді.

   Україна в 2017 році вперше отримала право взяти участь в «Іграх нескорених» як учасник багатьох військових навчань, миротворчих операцій під егідою ООН, а також як країна, військовослужбовці якої мають бойовий досвід при виконанні завдань в рамках воєнної операції на Донбасі.
   15 українських спортсменів змагатимуться з таких видів спорту: атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах і велоспорт на шосе. Триватимуть змагання до 30 вересня. 
   Звертаючись до учасників Національної збірної під час церемонії проводів, ректор військового ліцею імені Івана Богуна, Герой України Ігор Гордійчук сказав: «Свобода і незалежність даються нам дуже дорого, багато вже таких, хто стомився і опускає руки, але це не ви, наші спортсмени. Ваша доля, ваш характер і сила надихають нас усіх, ви є драйвером і мотиватором для нас продовжувати боротьбу». 
 
Приєднаймося і ми до цих слів та побажань! 
Вболіваймо за наших! 
Вболіваймо за усіх НЕСКОРЕНИХ!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки