"Красою душу напоїти..."

    Останній місяць осені нудний і сумний. Такий, як і сама погода за вікном. А так хочеться чогось приємного, теплого, красивого... Восени психологи радять звернутися до яскравих та життєрадісних кольорів в інтер'єрі, одязі, їжі. І ми старанно намагаємося виконувати їхні поради.
     А ще, на наш погляд, можна піти на виставку картин. Твори молодої талановитої художниці Таміли Гринюк обов'язково допоможуть вам не лише виправити похмурий настрій, але й отримати естетичну насолоду.
   Таміла Гринюк у шкільні роки відвідувала студію образотворчого мистецтва. І вже тоді зрозуміла, що малювання стане її професією. Художні знання і вміння прийшли непомітно і стали зростати після закінчення факультету графічного дизайну Київського художньо-промислового технікуму. Потім її захопив світ книжкового дизайну. Відтоді Таміла співпрацює у цій сфері з різними видавництвами.


   

    Як розповіла художниця, вона полюбляє спостерігати за життям тварин, рослин, людей. Пропускаючи крізь своє відчуття і внутрішній настрій різноманітні сюжети, вона відтворює їх у кольорових образах. Ці образи залишаються жити своїм життям у її художніх роботах.
  Картини Таміли Гринюк експонувалися вже в багатьох культурних закладах - музеї Миколи Пимоненка, "Українському домі", Боярському краєзнавчому музеї, "Музеї просто неба в Пирогові", Будинку культури НТУУ КПІ, на регіональних виставках у місті Вишневому, Боярці та в інших. 





   Виставка у бібліотеці теж стала значною подією у житті пані Таміли. Когось захопив стрімкий політ коней, їх краса та грація. Деякі не відходили від полотна "Вірність" із зображенням вовка та вовчиці з гордим і гідним поглядом. Яскраві, сповнені краси й життя півонії і троянди, маки та бузок радували своїми літніми фарбами. Улюблені квіти художниці - півонії - здавалось наповнювали зал своїм ніжним ароматом! 
     За сприянням президента Громадської Організації "АртМіст" Тетяни Шрамко висвітлював презентацію кореспондент каналу "Рух24" Євген Дейнека.
       Artist - in - residence Таміли Гринюк буде діяти до 26 листопада. Встигніть і ви насолодитися сповненими енергії кольору та сили полотнами мисткині!




            

 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки