З Новим 2018 роком!


  
   Новий рік - це абсолютно дивовижне і казкове свято. З настанням 2018-го року господар 2017-го року Півень передасть кермо правління наступному знаку. За Східним календарем 2018 рік – рік Жовтого Земляного Собаки. 
Жовтий колір - це імперський колір Китаю, тобто, колір, 
закріплений за імператором. Жовтий колір асоціюється з прогресом, славою й успіхом. Він також пов'язаний з елементом «земля», оскільки родючі ґрунти в багатьох районах Китаю мають жовтий відтінок.
   Що принесе в наше життя цей рік? 
   На відмінну від попереднього року, 2018 буде спокійнішим. Астрологи пояснюють -  собаки за характером тварини чесні та справедливі. Тому, на їх думку, у 2018 році варто добиватися істини. Крім того, собаки славляться своєю добродушністю та самопожертвою. Це означає, що усі, хто прагне допомоги, отримають її. Рік Земляного Собаки не буде ідеальним або занадто складним. Хоча під владою нового зодіакального господаря відбуватимуться різні події, складатимуться різні обставини.   

     Перед Новим роком ми починаємо вибирати подарунки для рідних і близьких, готувати святкові страви, думати про побажання на наступний рік. Бо ми всі й досі віримо, що бажання, загадані в новорічну ніч, обов'язково збудуться. Адже сама передсвяткова атмосфера спонукає до чогось казкового і світлого. 
   Але, щоб всі ваші мрії збулися, недостатньо просто загадувати бажання і покладатися на символ Нового року. Але саме в цю ніч можна помріяти. А щоб 2018 рік приніс вам більше радості і щастя, то бажайте кращого не тільки собі, а й оточуючим. Добро буде винагороджено відповідним добром - пам'ятайте про це і зустріньте Новий рік так, щоб він вам запам'ятався!  



Картинки по запросу анімаційна картинка з новим роком





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки