"Знайти покликання душі".



  За старих часів раковина служила знаком королівської гідності. Але не тільки. Це творіння природи згідно з ученням фен-шуй здатне  дарувати корисні знайомства і сприятливі ситуації під час далеких поїздок.


   Крім того, в практиці фен-шуй морська мушля є символом удачі в бізнесі. Цей талісман може бути також корисний тим, кому доводиться в повсякденному житті або на роботі багато спілкуватися з людьми. Морська мушля наділяє здатністю знаходити спільну мову з оточуючими і домагатися популярності, слави і поваги. Багато жінок захоплюються виробами з мушлей, вони вкладають у них душу і фантазію. 

   Декорування морських черепашок стало захопленням й для  Ольги Н. Починалося це, як у всіх, з поїздки до моря із сім'єю. Діти збирали на узбережжі цікаві ракушки, а матусі доводилося везти їх до дому та знаходити для них місце. Одного разу Ольга вирішила змінити зовнішній вигляд мушлей. Вона почала виготовляти надзвичайні подарунки, стильні прикраси та предмети декора. До того ж вона дізналася, що ракушки мають надзвичайні здібності у системі фен-шуй. Ось так почалася творча праця з екзотичним матеріалом.

  На  презентації виставки "Знайти покликання душі" майстриня познайомила відвідувачів з своїми кращими роботами.


 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки