"Чисте дихання планети"

Похожее изображение  22 квітня на планеті відзначають Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. 
   Це день нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що вона може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. 
 Землю можна розглядати як живий організм, що володіє власним диханням: вона регулює свою температуру, споживає енергію і постійно міняє свою «шкіру».
Похожее изображение   Людство теж частина цього організму, та, на жаль, вплив людської діяльності на нашу планету дуже часто є негативним. Вирубка лісів, виснаження та забруднення ґрунту, скорочення чисельності популяцій тварин, забруднення води та атмосфери – це далеко не повний перелік негативних аспектів людського впливу на Землю. 
   У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття територію поряд або висадити хоча б одне дерево.


Картинки по запросу день земли


       

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки