"Дурниці літнього віку"

 
Похожее изображение   Цієї весни аматорський театр "КомуЗа" представив на суд глядачів свою ювілейну, десяту, прем'єру "Дурниці літнього віку". За  обставинами виставу було перенесено до Территориального центру социального обслуговування населення Солом'янського району м. Києва і вона відбулася з незмінним успіхом. Нова п'єса, написана і поставлена керівником театру Оленою Муравйовою виявилася смішною, веселою, і мала навчити глядачів обачливо ставитися до людських та сімейних стосунків.
   Якщо ми озирнемося назад і згадаємо минулі вистави театру, то неодмінно дійдемо висновку, що усі п'єси О. Муравйової - це оптимістичні історії з обов'язковою, але не нав'язливою мораллю: "Люди, ми маємо любити і поважати один одного!"
   Це стосується і "Дурниць літнього віку". Адже, добре, якщо ти маєш вірних подруг. Вони й у пригоди вплутають, й чоловіка допоможуть повернути...А починалось все з листування у Фейсбуці. Марина і Алекс чудово спілкувалися там, доки він не вирішив їхати до Марини, до Києва. Ось тоді й закрутилося таке... Проте, ясна річ, все закінчується прекрасно, бо фейсбучний Алекс виявився...
   Хто такий Алекс і яку роль він зіграв у цій історії, дізналися наші глядачі.



     Вітаємо колектив театру "КомуЗа" з ювілейною виставою! 

     Бажаємо успішно продовжувати свій творчий щлях у мистецтві!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки