"Зустрічаємо нові вистави!"

   Київський театральний сезон розпочато! Пропонуємо вам ознайомитися з прем'єрами театрів міста.
  

На данном изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении
  6 вересня в Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка відбудеться прем'єра вистави Григорія Гладія "Очищення". В основу постановки покладена однойменна п'єса фінської письменниці Софі Оксанен. Твір цього драматурга вперше ставиться на українській сцені.

     "Очищення" розповідає про літню естонку на ім'я Алііда, яка пережила жах сталінських таборів. Одного разу вона зустрічає молоду дівчину Зару, яку в наші дні переслідує російська мафія. Долі двох героїнь несподіваним чином переплітаються, ілюструючи історичні надломи Естонії в ХХ столітті..

На данном изображении может находиться: 1 человек, текст
   41-й театральний сезон відкриває Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра прем'єрною виставою "Розлучник". Трагікомічна фантазія за мотивами однойменної п’єси Іона Сапдару. Постановка та музичне рішення - Олексій Лісовець. 

В якийсь момент настає час зривати маски… Карнавал людських доль – світ, в якому живе… Його ім’я – Фелікс Поенару. Він – розлучник…


   32 театральний сезон відкриває Київський академічний драматичний театр на Подолі! Він представляє нову виставу "ВІЛЬНІ СТОСУНКИ" (16+)
   Жінка прагне сімейного щастя. Але щось чи хтось постійно стає на заваді, руйнує ідеали, зневажає сімейні цінності, нехтує найсвятішими почуттями. Вихід є - рецепт сімейного щастя від Даріо Фо - блискучого італійського драматурга, майстра сатири і щасливого сім’янина.


  Шановні друзі, бажаємо вам приємно провести час  і отримати позитивні емоції!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки