"Святковий стіл для маленьких ласунів"

Картинки по запросу анімаційна картинка хрюши   Який Новий рік без святкового столу! Але батьки, перейняті своїми дорослими розвагами, часто забувають, що дитина чекає на Новий рік, як на справжню казку. Тож зробимо свято для своїх дітей особливим - влаштуймо новорічну гостину для їхніх друзів.
   Порадьтесь з дітьми, кого б вони хотіли запросити і чим пригостити своїх друзів. Бажано приготувати страви, які можна їсти без ножа або й руками. Святковий стіл накрийте скатертиною. Біля кожної тарілки праворуч слід покласти виделку, ліворуч - паперову серветку, перед тарілкою - маленьку ложечку для десерту і склянку для компоту чи фруктових соків.
Похожее изображение   Біля кожної серветки поставимо маленького Діда Мороза. Його виготовимо з червоного яблука, горіха та паперу. Таку іграшку дитина забере з собою на згадку про гостину, коли піде додому.
  
Картинки по запросу картинка діти за святковим столом   Гарно було б усіх дітей обдарувати маленькими подаруночками. Подарунки треба підбирати, враховуючи уподобання дітей. Вони не повинні бути дорогими, щоб діти не заздрили одне одному.
   Змалечку привчайте дітей приймати гостей, розважати їх, бути привітними. Діти дуже радо допомагають у підготовці до гостини. Давайте їм доручення - накрити стіл, розкласти тарілки та прибори. Старші за допомогою мам та бабусь залюбки будуть випікати тістечка, прикрашати канапки.
Похожее изображение
Картинки по запросу анімаційна картинка свинки   Щоб веселіше було розпочинати свято, виріжте з паперу двох поросят, двох білочок та інших звірят - усіх попарно. Одну половину парних звірят розкладіть по тарілках, іншу роздайте дітям перед тим, як вони сядуть за стіл. Кожна дитина сяде на тому місці за столом, де на тарілці знайде такий самий малюнок , як у неї в руках.
   Коли настане час встати із-за столу, нагадайте дітям чарівне слово "дякую".

ПРИЄМНИХ ТА ВЕСЕЛИХ СВЯТ!     

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки