"Лиш у творчості - життя достойна суть"

  Малювання - це один з доступних методів висловити свій емоційний стан на папері. Ще древні філософи вважали, що створюючи картину, людина переносить на полотно свій емоційний стан.   Сучасне життя школярів напружене, метушливе, сповнене багатьма подіями. Пошук ефективних способів розслаблення і відпочинку набуває особливо важливого значення. Один з таких це малювання. Воно розвиває фантазію, тренує пам'ять, допомагає більш повно сприймати кольори і відтінки. Крім того, малювання допомагає дитині розслабитися, знімає емоційне навантаження і стрес.
   Нині ми маємо нагоду  помилуватися художніми роботами дев'ятикласниці Тимошенко Ані, учениці школи №174. Оформлюючи свою виставку, дівчина розповіла, що дуже любить спостерігати за змінами у природі, за кожною квіточкою та стеблинкою. Що довго може милуватися неповторними лініями, які створила природа, а потім їх неодмінно перенести на папір. Аня отримує неабияке задоволення від малювання. І виходить, доречі, непогано.
  
 Запрошуємо всіх до перегляду виставки Тимошенко Ані. Бажаємо, щоб кожен знайшов свою справу до душі з оригінальними творчими рішеннями.
   
   

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки