Привітайте найрідніших!

  10 квітня в різних країнах світу відзначається чергове сімейне свято - День братів і сестер (Siblings Day).
Ідея започаткувати свято належить Клаудії Еварт, яка втратила своїх рідних брата й сестру в ранньому віці. На згадку про них Клаудія вирішила організувати свято, датою якого обрала 10 квітня – день народження її сестри.
   Свято має на меті нагадати про цінність сімейних і родинних зв’язків, важливість підтримувати і зміцнювати стосунки з близькими людьми, братами і сестрами.
   Свято, вперше проведене в 1998 році, стало швидко набирати популярність спочатку в США, а потім набуло поширення і в інших країнах і вже має свої традиції. Так, в цей день прийнято дарувати подарунки брату чи сестрі, вітати по телефону, зустрічатися в кафе або всією сім’єю вдома, даруючи тепло і радість один одному і батькам, для яких немає нічого приємнішого, ніж близькі й добрі відносини між їхніми дітьми!
 Тож не забудьте сьогодні зустрітися або хоча б зателефонувати своїй сестрі або брату, сказати їм теплі слова та згадати приємні моменти з дитинства.
І хочеться вірити, що широкі сучасні можливості спілкування між людьми зроблять його міжнародним і популярним по всьому світу!
  





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки