"Сучасні книги - сучасній родині"


 Щаслива людина, котра має родину та здатна відчувати любов. 
   Адже вона щодня потопає в обіймах турботливої дружини, чоловіка, усміхненої малечі, а в її оселі панують мир і затишок. У кожного в люблячій сім'ї є свої захоплення. Але якщо матуся та татусь з дитинства привчають читати гарні книжки, то в майбутньому людина стає справжньою особистістю. 
   Пропонуємо вашій увазі віртуальну виставку "Сучасні книги - сучасній родині", де представлена література на будь-який вік та смак. 
Картинки по запросу хто зробив сніг   Нині дуже активно розвивається в українському книговиданні дитяча книга. Кожного місяця полиці книгарень дивують новими творами для маленьких читачів. Активно користуються попитом українські казки та їх автори, які розповідають історії цікаво та невимушено. Прекрасним прикладом такої книги є «Казки Лірника Сашка», які навчають дітей українським традиціям та тому, що добро завжди перемагає зло. Заслуговують уваги твори Тараса та Мар’яни Прохаськів, адже ці українські літературні казки та їх автори цікавлять дітлахів не тільки в Україні, а й закордоном. Нехай і ваші малюки прочитають історії із епопеї «Куди зникло море», «Хто зробить сніг» та «Як зрозуміти козу». Вони показують маленьким читачам світ очима цих невеличких тваринок!
     Особливою категорією читачів є підлітки. Їм буде захопливо та повчально прочитати книги українських авторів. Зокрема це серія книг Олександра Зубченка «Перемагаючи долю», де висвітлюється боротьба козаків проти татар та польської шляхти. Усім юним мрійницям ми хочемо порекомендувати книгу Дзвінки Матіяш «Марта з вулиці Святого Миколая». Це історія про дорослішання та становлення особистості дівчинки, яка найбільше за все хоче стати художницею. Важливою книгою для кожного підлітка стане твір «140 децибелів тиші» Андрія Бачинського. Адже у ньому автор розповідає про те, як не зламатися під впливом надзвичайно травматичних обставин, коли юний музикант в автомобільній аварії втрачає батьків, сестричку та слух.
   Також цікавими будуть книги Олександра Михеда, особливо «Астра», та Сергія Бута з його детективно-містичним романом «Листи з того світу», Максима Кідрука «Бот», «Твердиня» та «Зазирни у мої сни». 
   Протягом останніх двох десятиліть українські письменники створювали переважно постмодерністські твори, де проговорювали речі, про які раніше мовчали. До певного часу це було також потрібно і читачам, але поступово запити змінилися. Зараз же нові майстри слова орієнтуються на нестандартні сюжети.
Похожее изображение  Одним із прикладів такої літератури є роман Оксани Забужко «Музей покинутих секретів», який є родинною сагою трьох поколінь. Події у творі охоплюють період від 1940-х років до весни 2004-го. Ще одні сучасні українські автори, без яких не обійдеться цей розділ – це брати Капранови та їх роман «Забудь-річка».  Історичні романи також пише Василь Шкляр, з-під його пера вийшло багато книг цієї тематики. Якщо у вас є бажання прочитати роман про Львів середини XVII століття, ми рекомендуємо звернути увагу на роман Юрія Винничука «Аптекар». 
   Жіночу аудиторію зацікавлять романи Люко Дашвар, чиї твори вже багато років блискавично розлітаються із полиць книгарень. Фабули її творів не складні, багато динамічних подій та непереборне кохання. 

                  ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу алла рогашко осіннє рондо місячної ночі

  Любовні романи пише відома авторка Галина Вдовиченко - «Пів’яблука», «Тамдети» та інші. Варто згадати Аллу Рогашко, яка почала друкуватися зовсім нещодавно. Книги «Осіннє Рондо місячної ночі», «Крізь безодню до Світла», «Її сукня» будуть для читачок солодким трунком, який питиметься легко і трепетно.

Існує багато чудових історій, які тільки й чекають, щоб їх прочитали саме Ви! Читайте!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки