"Острівці щастя на Солом'янці"


Похожее изображение   В холодну пору року погода часто змушує нас знаходитися в теплі і під дахом. У вільний час батьки з радістю сидять вдома перед телевізором або з планшетом. А для дитини немає більшого щастя ніж побешкетувати. Активним дітям, звичайно, хочеться проводити час активно та різноманітно і сумувати вдома немає бажання. Один із варіантів - це поїздка в дитячий ігровий центр! На допомогу батькам ми підготували невеликий перелік дитячих ігрових центрів району, де дитина може покататися на атракціонах, пострибати на батутах, побігати в лабіринтах...

Похожее изображение

Парк Розваг ПЛАНЕТА ТРЦ УКРАЇНА
Дитяча Планета дарує можливість активно відпочити і зробити свято дітям будь-якого віку! На її території знаходяться лазертаг, Країна Гулівер. ролердром з панорамою на місто. 

Адреса: площа Перемоги, 3 (4 поверх, з 10.00 до 21.00).


Похожее изображение


Cosmopolite MULTIMALL/ТРЦ "Космополіт" 
Це територія безмежних розваг для активного сімейного відпочинку. Це місце здійснення дитячих мрій, це незвичайна територія із атракціонами та острівцями для дітей будь-якого віку та їх батьків. Тут можна провести час весело та незабутньо: "Дитяча планета" безмежних розваг, автодром, ковзанка, лазерні бої в "Космічному лабіринті", кінотеатр і, навіть, контактний зоопарк "Звірополіс". 
Адреса: вулиця Вадима Гетьмана, 6 (з 10. 00 до 21.00).


Похожее изображение

ТРЦ Мармелад
Парк розваг "7 Чудес" запрошує всіх в казкову країну веселощів, розваг, цікавих квестів, барвистих шоу-анімацій.
Адреса: вулиця Борщагівська, 154 (3 поверх, з 10.00 до 21.00) 



Похожее изображение

Центр "Jumping Hall" Берестейська
Батутний зал "Jumping Hall"- це справжня знахідка для тих, хто любить стрибати на батутах. Індивідуальні або групові заняття, з тренером або самостійно - обирати вам. 
Адреса: вулиця Миколи Василенка, 1 (з 9.00 до 21.00).

Похожее изображение

РОБІТЬ СВОЇХ ДІТЕЙ ЩАСЛИВИМИ ЧАСТІШЕ!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки