2020: «Оптимісти, у вас усе буде добре. Песимісти, у вас усе буде погано»


     За давньою китайською легендою, одного разу Будда запросив до себе на свято всіх тварин. Погода стояла холодна, а щоб дістатися до Будди, потрібно було перепливти широку річку. Тому прийшло тільки 12 тварин: Щур, Бик, Тигр, Кролик, Дракон, Змія, Кінь, Коза, Мавпа, Півень, Собака і Свиня.

   За це кожному з них Будда подарував по одному року правління. Перший рік 12-річного циклу отримав Щур, тому що прийшов першим. Насправді ж Щур схитрував. Аби не мокнути в холодній воді, він переплив річку сидячи на спині в бика. А потім одразу, поки той приводив себе до ладу, побіг до Будди. 
   Як ви, напевно, вже зрозуміли символом 2020 року буде Щур. Вважається, що Білий Металевий Щур має непоступливий характер і тверезо дивиться на речі. Він працьовитий і швидко адаптується до обставин, але вважає за краще залишатися в зоні комфорту. Незважаючи на дружелюбність, йому притаманна підступність. Якщо перенести ці якості на прийдешній рік, то виходить, що він буде непростим.
  Щоб домогтися прихильності Щура, доведеться докласти зусиль. Важкі ситуації будуть потребувати нестандартних рішень, а від небезпечних шляхів краще відмовлятися на користь надійних. Також важливо не втрачати зв’язок із реальністю і не діяти необдумано.
   Можливі зміни у звичному способі життя. Наприклад, нова робота, нове місце проживання, новий сімейний статус. Під впливом зовнішніх факторів можуть змінитися навіть погляди на життя. Ці зміни не означають погіршення ситуації загалом, але через несподіваність можуть призвести до поганих наслідків. Щоб події не застали вас зненацька, продумуйте запасний план і не дійте на емоціях.
   Щур допоможе в нових починаннях. Якщо дотримуватися продуманого плану, то вдасться зміцнити відносини з близькою людиною, реалізуватися в професії і навіть відкрити власну справу. Також 2020 рік сприятливий для укладання шлюбних союзів, народження дітей та грошових вкладень. 
   А щоб не наразитися на гнів покровителя 2020 року, потрібно поважати чужі інтереси, цінувати життя і берегти навколишнє середовище. Невдачі ж спіткають тих, хто буде намагатися досягти своїх цілей шляхом підлості та обману.
   Всі ми знаємо, що Щур розумна, життєстійка, винахідлива істота. На відміну від своїх вогняних попередників Щур має більш спокійний, але наполегливий характер. Тож протягом усього 2020 року він буде робити усе для того,  щоб всі негаразди та неприємності за час його правління практично зникли.
Картинки по запросу "новорічний щур""  Якщо ви хочете, щоб символ року приніс у ваше життя позитивні емоції, то загадайте бажання новорічної ночі – вони обов'язково збудуться. Тільки будьте уважні з озвучуванням бажань, ретельно зважуйте кожне слово і не розмінюйтесь через дрібниці – економний і розважливий Щур не потерпить бездумного марнотратства своїх можливостей.
Тож, пам’ятайте - 
РІШУЧІСТЬ, НАПОЛЕГЛИВІСТЬ, 
ЗАВЗЯТІСТЬ ТА ВИВАЖЕНІСТЬ - 
головні якості прийдешнього року. 








Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки