"Не нудьгуй і будь здоровим!"



Похожее изображение

   Сьогодні перед усіма нами постала проблема вільного часу вдома. Приходить усвідомлення, що перегляд телевізора та сидіння у соціальних мережах негативно впливає як на мозок так і на фізичне здоров’я. Щоб трошки поліпшити життя, пропонуємо Вам найпопулярніші хобі. 






Читання 

Похожее изображениеНапевно, найочевидніше хобі, яке може бути корисним – читання. При правильному підборі літератури Ви не тільки отримаєте задоволення від книг, але й суттєво збільшите словниковий запас, змусите мозок фантазувати. До речі, дослідження довели, що читання допомагає зняти стрес, а також сприяє хорошому сну. Тож: - читайте!!!!


Шахи і шашки 
Картинки по запросу шахи, шашки,Шахи і шашки допомагають розвивати когнітивні здібності. Активізуйте своє логічне і абстрактне мислення, тренуйте пам'ять.  


Медитація 
Похожее изображениеДонедавна ніхто не вважав медитацію хобі. Однак із популярністю йоги цей різновид релаксації став загальновживаним. Медитація знижує стрес, артеріальний тиск, зміцнює імунну систему та вчить концентруватися.


Онлайн-курси 
Картинки по запросу Онлайн-курсиНавчаючись чомусь новому, стаєте впевненіші в собі. Зрештою, навчання стимулює роботу мозку. Навчитися чогось сьогодні дуже просто: не потрібно йти ні на платні курси, ні в інститут, а треба лишень відкрити браузер і знайти віртуальні посібники для курсів. 

Гра на гітарі 
Навчившись грати на гітарі, Ви зможете не лише розважити своїх близьких та друзів, але й просто отримати задоволення.

Відеоуроки в Інтернеті – один із безкоштовних варіантів навчання. Є можливість самому обирати з чого почати, який урок вивчати наступним.



Танці 

Картинки по запросу танці вдомаНавчившись грі на гітарі, можна приступати до танців. Танці фізично укріпляють, знижують стрес і додають позитивного настрою на весь день, інколи й тиждень.




В’язання і шиття 

Картинки по запросу в'язання, вишивкаЗазвичай стосується жінок, хоча нині це хобі опанували й чоловіки. Воно й не дивно, бо в’язання і вишивання допомагають від депресії або стривоженості. Таке хобі  відмінно розслабляє, а також допомагає концентруватися До всього, у гардеробі з’являться власноруч зв’язаний вишитий одяг та маленькі гарні дрібнички. 


ЧИТАЙТЕ, НАВЧАЙТЕСЯ, ТАНЦЮЙТЕ 
І БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки