"Несподівані образи і гумор"



   Серед творів молодої української письменниці Лариси Денисенко можна знайти дитячі оповідання, історичні новели, детективи, пригодницькі, жіночі та психологічні книжки. Вони вирізняються парадоксальністю мислення, несподіваними образами та іронічним стилем.
    У повісті «Нова стара баба» Лариса Денисенко описує історію про бабусю Варвару, яка піклується своїм дорослим онуком Славиком і дуже стурбована щодо його нової обраної любові. Власне, це занурення в історію, що триває понад пів-століття. Окрім головної героїні є її подруга ексцентрична баба Зоя, чиї фрази й вислови є легендарними. Жінки намагаються з`ясувати, хто ж та стара «нова баба», що турбує «малюка».
 Читача потішить цей чудовий твір, просякнутий життєвою мудрістю, нестандартними філософськими роздумами й висновками, колоритною, часто-густо «хуліганською» мовою персонажів.
  Обидві героїні повісті втілюють різні типи темпераменту та життєвої позиції. Водночас вони єдині в прагненні вистояти в скрутних життєвих ситуаціях і зберегти родину. Невимушений гумор повісті, легкий стиль і тонкий психологізм можуть задовольнити дуже різні читацькі смаки.
 Запрошуємо до приємного читання!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки