"Мистецтво «позитивного НІ"


   

        Мода на нон-фікшн триває. Сучасна раціональна та прагматична молодь нині віддає перевагу саме корисній літературі. Не залишаючи поза увагою все ж таки художні книжки. 

       В категорію літератури нон-фікшн потрапляє широкий спектр книжкової продукції, включаючи кулінарні книги, мемуари, есе, енциклопедії та словники, науково-популярну літературу, книги з психології і особистісного росту, філософію  і багато іншого

   Існує чарівне слово, яке ми вживаємо вкрай рідко. А дарма. Воно здатне позбавити нас від зайвої роботи, звільнити багато часу для власних потреб, приділити увагу близьким. Це слово «ні». Але чомусь нам завжди легше погодитися. Як навчитися говорити «Ні» так, щоб не відчувати провини? В цьому вам допоможе книга Вільяма Юрі "Сила позитивного Ні. Як сказати "ні", але зберегти угоду і стосунки".  

      "Те, чи кажемо ми "Ні" та як ми це робимо, визначає якість нашого життя», — стверджує Вільям Юрі, фахівець у царині переговорів і автор бестселерів про вміння домовлятися. На сторінках цієї книжки він розповідає про особ­ливе — позитивне "Ні", яке допомагає захистити себе та свої інтереси й водночас зберегти гарні стосунки з другою стороною. 

Секрет - в мистецтві «позитивного НІ». Це проста і перевірена схема, яка складається з трьох етапів. І засвоїти її може кожен. Книга «Сила позитивного Ні» написана на основі курсу Вільяма Юрі для керівників і фахівців в Гарвардському університеті.
   Ця книга -  не тільки керівництво з проведення переговорів. Це ще і практикум з психології, важливий і потрібний для щоденного життя. Адже, погодьтеся, все наше буття - це постійні «так» або «ні». Ми кожен день говоримо «ні» друзям, відмовляємося від пропозицій колег, погоджуємося з начальником, стверджуємо тверде «ні» самим собі. І то, як ми це говоримо, визначає якість нашого життя. Уільям Юрі вчить, як говорити це слово шанобливо, наполегливо, при цьому тактовно, ефектно. 
   Ця книга буде корисна всім, хто хоче захищати свої справжні цілі і комфорт. Як в робочих переговорах, так і у приватному житті. Ведення бізнесу, суспільні справи, спілкування з рідними — мистецт­во "позитивного Ні" гарантує успіх в усьому!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки