"У колі найкращих подруг, або Геть нудьгу!"

Похожее изображение     Про що можна поспілкуватися з подружками: про погоду та природу?, про одноліток?, про якісь чутки?   Не серйозно і не цікаво!!! А якщо поговорити про книжки, які можна взяти в ліжко перед сном і почитати - ЦЕ КЛЬОВО! 
  
Похожее изображение

   Повість Ніни Елізабет Грьонтведт "Привіт, це я" розповідає про дівчинку Уду. Що робити коли на душі так мулько і здається що ніхто тебе не любить? І чи зможе Уда зрозуміти, що часто між любовью та ненавистю пролягає тонка межа? Тому вона пише все це у щоденнику, який надійно замикає на ключик.
Картинки по запросу Олександра Єсаулова "Полювання на догхантерів"



    Оповідання Олександра Єсаулова "Полювання на догхантерів" розповідає про невгамовну трійцю школярів - юних детективів. Цього разу усе геть по-дорослому. Вибухом біля банкомату поранило Тасю. Юним детективам із Горобинівки - Льохові Холмсу, Михові Ватсону і Насті Бонасьє - доведеться діяти вкрай обмежено. Та і Яні випаде чимало роботи...
Картинки по запросу А.Аудгільда Сульберга "Таємниця суперкрутих"



   Повість А.Аудгільда Сульберга "Таємниця суперкрутих" розкриває таємниці життя Анне Беа. Тепер у дівчинки є коханий, з яким вона виступає у найкрашому музичному гурті школи. Та виявляється - не так все й просто. У класі з'являється нова учениця Наталія...

Картинки по запросу Марина Макущенко "Темний бік будинку"


   Марина Макущенко "Темний бік будинку". Люди покинули красиві столичні маєтки, але забули забрати Духів Будинків. Голодні, самотні та невидимі мешканці продовжують захищати оселі та понад усе шанують споконвічні традиції. Яра - донька звичайного київського домовика - завжди підозрювала, що вона не така, як усі. Дівчинка опиняється у вирі потойбічних інтриг і дізнається страшну таємницю свого народження. Та саме її інакшість допомагає їй протистояти злу, знайти кохання та зрештою порозумітись із батьками.
Картинки по запросу Люсі-Мод Монтгомері "Енн із Ейвонлі"


   Люсі-Мод Монтгомері "Енн із Ейвонлі" - це друга книга із циклу про життя Енн Ширлі. Взагалі книжки канадської письменниці Люсі-Мод Монтгомері (1874-1942) вже понад століття користуються величезним успіхом у всьому світі. Щороку вони видаються мільйонними накладами у США, Канаді, Австралії та країнах Європи, за ними знято популярні кінофільми.


Похожее изображение

    Оповідання Надійки Гербіш "Мене звати Мар'ям" розповідає про важке життя дівчинки. Ця книжка про те, що, коли в місті проходить війна, тим, хто зумів вислизнути з-під її полум'яних язиків, залишається небагато: пам'ять, любов і пекуче бажання вберегти найдорожчих. Однак саме з цих трьох насінинок може вирости цілий новий світ - аби знайшлося для них трохи сприйнятливого грунту й турботи тих, хто поруч.

Похожее изображение

   Роман Ірен Роздобудько "Арсен". Якщо тобі 13 і ти мрієш про далекі країни, подорожі та бої, а тобі за матусиним планом доведеться все літо провести за комп'ютером, то ти починаєш мріяти про пригоди. Але в якийсь момент пригоди самі тебе знаходять. Принаймі так було з Арсеном.


Приємного читання!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки