"Пограй зі мною, тату!"

Важливий тато: навички, яким навчить тільки батько – INTERMARIUM   Навчати дітей з самого раннього періоду життя модно. Діти можуть засвоїти набагато більше, ніж дорослі, і не треба боятися обтяжувати їх інформацією. Вони завжди більш обдаровані, ніж ми. Просто потрібно уважно шукати те, до чого тягнеться душа малюка, і вдосконалювати його вміння. Зараз відомо кілька десятків методик розвитку в ранньому віці: методика Монтессорі, Нікітіних, Зайцева, Глена Домана, Сесіль Лупан та багато інших. Але найкращою методикою раннього розвитку для вашого малюка стане та, яку Ви виберете самі, знаючи про все, що вже придумано суспільством. Велика кількість вчених (і не дуже) чоловіків і просто винахідливих жінок почали змагатися в тому, хто зуміє вигадати найбільш діючу методику раннього виховання малюків.
Картинки по запросу методіка раннього розвитку книжки
      Пропонуємо вам ознайомитися з однією з методик раннього розвитку дітей Марії Монтессорі. 
    В цій книги детально описанні способи організації середовища для розвитку малюка від перших днів його життя. Ця методика подобається батькам і педагогам, бо не вимагає багато часу для занять з дитиною, а корисні іграшки легко зробити власноруч із підручних засобів.
Чи зміниться розмір допомоги при народженні дитини у 2020 році ...    Популярність методики Марії Монтессорі серед батьків пояснюється тим, що вона написана простою доступною мовою, підкуповує душевністю автора, живими прикладами, щирою вірою в ефективність раннього розвитку дітей.
     Але батьки мають розуміти природні властивості своєї дитини, вміти правильно формувати інтереси для розвитку малюка, знати  вікові особливості і завдання. Лише це допоможе батькам виростити її Людиною, причому Щасливою. 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки