"Мій Київ. Весна 2020"


 
     Андрій Недзельницький - наш давній друг, активна людина, що захоплена фотографуванням. Виставка його робіт в стінах бібліотеки привернула увагу багатьох наших користувачів. До Дня Києва Андрій підготував відеоролик "Мій Київ. Весна 2020".



 "Епідемія ковід-19 стала масштабним випробуванням для планети, разом з численними жертвами і героїчним внеском лікарів, вона народила багацько конспірологічних теорій, і поряд з цим - вже була увіковічнена в творах мистецтва, фотографії, інсталяцій, мистецтві графіки  і соціальної реклами, монетах, марках ба навіть в індустрії "розваг для дорослих".
 Дана серія передусім об'єднує фотографії перших днів карантину в Києві, тут є зразки соціальної реклами з Броварів (Вірус теж гуляє),  одна моя інсталяція з керамічною фігуркою, і креатив з муляжем пішохода та маскою, що знайшов його у парку Нивки,  знімки порожніх виходів з метро Лісова та Майдан Незалежності. 
  Не скажу що якось ризикував, проте мені було цікаво донести і зберігти "момент історії", пережити його внутрішньо - через об'єктив  фотоапарату і смартфона. Найбільшим для мене випробуванням стало відношення людей - декі просто забували,  інші - регулярно писали і  співчували - взаємно. 
 ...Так, вже відкрилось метро і став доступним наземний транспорт, відкриваються перукарні та розцвітає торгівля - від розкішних магазинів до нелегальної "з землі". Думаю, ці тижні стали гарним уроком для нас, і хоч попереду нас чекають вже економічні випробування -  разом ми їх здолаємо...
      Недзельницький Андрій"


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки