"Шістнадцята весна"

     Дуже  буйно увірвалася  їхня шістнадцята весна. Непросто збагнути себе вже інакшими, дати лад емоціям  і втриматися  від звички по-дитячому  передумати недитячі проблеми.  Життя спонукає  до вчинків. А вони ще такі, якими є їхні відчуття, розуміння обставин і стосунки з дорослими на різних дорогах. Дехто  вже дивиться на все згори. Хтось зосереджений на  переживаннях і звідти спостерігає за  усім. А ще хтось застряг у наївності.  У пошуках себе  вони продираються крізь  проблеми, травмуються і стають сильнішими.  
        Шістнадцята весна насилає закоханість, пізнавання  чогось  дивного в собі і відкриває  жадану близькість. Ця весна вперто робить своє...
      Шістнадцята весна не щадила нікого і по-своєму  всміхалася всім. Боротьба за своє "Я", непорозуміння і дружба з дорослими, конфлікти і бійка, футбольні баталії, втеча з дому - і ще багато різних подій поглинуло  героїв цієї повісті. 
           Ця весна  вперто  робить  своє...  
Повість  Василя  Терешко "16  весна" читається легко і буде  цікава для молодих  людей, які тільки починають своє  доросле життя.    

             

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки