"Коронація слова: 2020"

  Міжнародний літературний конкурс  Коронація слова  в червні цього року  мав би відзначати свій двадцятирічний ювілей. Пандемія короновірусу змінила плани організаторів  літературного свята, але не зруйнувала остаточно. Всі твори, що їх надіслано в 2020 році прочитані та оцінені  жюрі  і робота триватиме і далі, до серпня місяця. Сама ж церемонія нагородження орієнтовно планується на жовтень-листопад 2020 року. Зараз організатори конкурсу  обговорюють  декілька варіантів: можливість  провести Церемонію у Львові (у рамках Львівського Форуму),  можливість перенести оголошення лауреатів на кінець року чи на наступний рік. 
    Тим часом в рамках конкурсу  «Коронація слова», в онлайн -  церемонії відбулося оголошення переможців «Кращий буктрейлер» фестивалю «Book fashion» серед студентів  інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка.  
  Сучасному поколінню молоді, яке виросло з і-box, mp3-плеєрами, мобілками й ґаджетами подавай щось широкомасштабне, яскраве, динамічне, образне й влучне... одним словом - буктрейлер.    
   Конкурсна комісія відбирала  роботи та визначила переможців. Гран-прі  за кращий буктрейлер цього року отримала Малюта Вікторія за  ігровий буктрейлер до книги Кертіс Скарлетт  «Феміністки не носять рожевого та інші вигадки».
 Дивіться, надихайтеся, читайте...



  



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки