«Гра престолів» у бібліотеці


   Кожна прем’єра нового епізоду цього серіалу била рекорди за кількістю глядачів. Щоб дізнатися фінал останнього сезону, майже 11 мільйонів американців заявили, що не підуть на роботу, ще шість мільйонів планували взяти лікарняний або вихідний. В Україні ж зачинялися у офісах і, за згодою та разом з керівництвом, дивилися останні епізоди. 
   Гострі теми, що сколихують споконвічні теми людства: кохання і дружба, жорстокість і хіть. влада і політика, боротьба за владу та прихильність благородних красунь. а ще безліч-безліч інтриг.
  Але скільки людей прочитало цикл книг американського письменника, сценариста, продюсера Джорджа Реймонда Річарда Мартіна «Пісня льоду й полум’я»? Саме таку назву має серія книг, за якою була знята ця фентезі-епопея.
   Старе як світ питання – що краще книга чи кіно й досі залишається відкритим. Тому, наша добірка і для фанатів «Гри престолів», тих, хто дивився (і передивлявся) культовий серіал, і для тих, хто не бачив жодної серії. Оригінальна версія від самого автора принесе вам не тільки задоволення від прочитаного, а й розкриє безліч цікавих подробиць, що залишилося «поза кадром». Ніхто ще не писав так захопливо та інтригуюче про владу і політику. 

Книга 1. «Гра престолів».
ᐉ Книга Джордж Мартін «Гра престолів. Пісня льоду й полум'я ...     Світ Семи Королівств. Світ лицарів та турнірів, магів та чаклунів, які зібралися для виконання пророцтва. Незважаючи на те, що це роман-фентезі, усі проблеми і труднощі головних героїв знайомі кожному з нас: битви, перемоги, поразки, зради, трагедії. 
З Півночі вже наступають моторошні та загадкові вороги, а жорстокий принц драконів піде на все аби повернути втрачений трон. А ще - скоро зима, яка буде тривати декілька років.



Книга 2. «Битва королів». 
Гра престолів. Пісня льоду й полум'я. Книга друга - Читомо     Усім відомий вираз «Король помер. Хай живе король». Але цей молодий король най би не народився. 
Головні персонажі епопеї стають дорослішими та сильнішими, вчаться керувати королівством, вони продовжують боротьбу між собою. І саме після смерті старого короля й починається ота ница політична боротьба, у якій гинуть люди, що заважають цій владі. 




Книга 3. «Буря мечів».
ᐉ Книга Джордж Мартін «Буря мечів. Пісня льоду й полум'я. Книга 3 ...     Ця частина буквально пронизана атмосферою війни. Несправедливість, жорстокість та смерть правлять на територіях усіх семи королівств. Політичні чвари, вбивці, злодії роблять життя звичайних людей нестерпним. Але ніхто не здогадується про те, що ще більш страшне зло насувається з Півночі та про те, що жоден з королів не здатен захистити від ворогів свій народ. Тому люди об’єднуються і самостійно намагаються захистити себе і свої інтереси. 
Та, незважаючи на війну, почесне місце у цій частині автор відводить почуттям та романтичним стосункам головних героїв. Але чи варто переступати межу заради любові?.. 


Книга 4. «Бенкет круків». 
Бенкет круків — ВікіпедіяПісля бурі, як завжди, настає невелике затишшя. 
Здається, нарешті на величезних просторах Семи Королівств встановлюється єдина влада. 
Але це тільки здається. Таємна боротьба за корону продовжується. Ця гра за престол безжально ламає усіх - сміливих, розумних, сильних. Хто ж зможе вижити і перемогти у цій боротьбі?..




Книга 5. «Танец с драконами: Грезы и пыль». 
Танец с драконами. Книга 1. Грёзы и пыль» читать онлайн книгу ...Події цієї частини роману йдуть паралельно з «Бенкетом круків», тому читачеві спочатку важко розібратися у переплетінні сюжетних ліній. З одного боку, усі герої не бажають брати участь у бойових діях, з іншого – відчайдушно готуються до них. Нові прояви характерів героїв, їх позитив ті негатив риси змушують щиро переживати за них. 





Книга 6. «Танец с драконами: Искры над пеплом». 
Отзывы о книге Танец с драконами. Книга 2. Искры над пеплом ...Несподівані сюжетні повороти у цій частині роману місцями навіть лякають. Війна захоплює усе нові й нові землі, але головні герої продовжують активно боротися за престол і своє місце під сонцем. Які несподівані сюрпризи принесуть в їх долі ненависть та пролита кров, політика та … любов?
Ви можете засуджувати чи схвалювати вчинки головних героїв, але в жодному разі ви не залишитеся байдужими. 


ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки