"Істота, яка живиться стихіями"



Картинки по запросу василь шкляр фото   Василь Шкляр - сучасний український письменник. Його роботи перекладені багатьма мовами, і недарма Шкляра називають "батьком українського бестселера". "Самотній вовк" з початку друкувався під назвою "Елементал", оскільки мав би знайти своє втілення в кіно. В основі його сюжету - реальні події порятунку Алли Дудаєвої. Шкляр знайомий з нею особисто. Роман розповідає про українця, вояка Французького іноземного легіону, який отримує завдання вивезти доньку чеченського генерала з Чечні. Саме вона була ще й дружиною першого президента Чечні. Долаючи небезпеку та смерть головному герою прийшлося переховуватися від російських спецслужб.  

Картинки по запросу василь шкляр самотній вовк картинки   "З усіх моїх творів цей вийшов найдинамічнішим й найгостросюжетнішим, але не мав великого резонансу. Ми з видавцем подумали, що можливо назва декого відлякує. "Елементал" - важка і не зрозуміла. Читачі думають, що може щось про релігію. Через те вирішили назвати прозоріше", - каже Василь Шкляр. Автор у творі пояснює, що елементал - це істота, яка живиться стихіями.

    Сюжет тримає в гострому напруженні, співпереживанні за головного героя: чи все йому вдасться, коли, здавалося б, небезпека та смерть чатують зовсім поруч? І все ж, чи виконав Самотній вовк свою місію - дізнаєтесь на сторінках роману. 
Всім раджу до прочитання!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки