"Ще трошки побути дітьми"

Шило Тарас | Простір української дитячої книги    У видавництві "Круговерть" вийшла друком книга Тараса Шило "Літак в небі". Це дуже тепла, щира, душевна історія про старшокласників. Вони ходять до школи, перездають контрольні, готуються до ЗНО, хвилюються через випускний та вступ... Але школа - лише невеличка частинка їхнього життя. Адже скільки усього є поза межами рідної гімназії! Походи у гори, де можна смажити на вогнищі ковбаски та розповідати один одному цікаві історії, екскурсії до інших міст, посиденьки у Сашковому гаражі, дискотеки, і, звичайно ж, перші симпатії... Перша закоханість... Така ще дитяча, наївна, але найсправжніша та найщиріша!     
Літак в небі  Кожен із головних героїв цієї історії може стати справжнім книжковим другом: відповідальний Марко, вірна Настя, замріяна Дана, несміливий Сашко, кумедний Юлік, романтична Софійка, кокетка Ляна Флюнт та й усі інші персонажі, які з'являються у цій книжці! Дуже гарна повість про дорослішання. Про той період, коли ти ще зовсім не відчуваєш себе дорослим, а вже потрібно приймати рішення куди вступати і що ти хочеш робити у майбутньому. Книга про школу, шкільні приколи, надокучливих вчителів і перші спроби знайти і зрозуміти себе. 
  Після прочитання цієї книги можна відчути себе затишно, радісно та натхненно! Раджу читати усім школярам, молоді, дорослим! Адже так цікаво згадувати свої шкільні роки!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки