"Татова любов і не тільки"

       

День за днем | Інтернет-газета Хмельниччини    Останнім часом образ та роль батька у сім’і дещо змінились. Ще років 10-12 тому деякі татусі почували себе білою гавою, коли виходили із немовлям на вулицю. Існувала думка, що це жіноча робота - дбати про дітей. Такий стереотип потроху руйнується. Зараз татусі вже почали навіть пишатися своїм батьківством, розказуючи, як вони проводять час із улюбленою малечею. 
     Для дитини татусь є не менш важливим за матір. Він авторітет, людина, до якої варто прислухатися та рівнятися на неї. Звичайно, у татусів свої методи виховання, але, любов, яку вони дарують своїй дитині не менша за матусину.
     Чого очікує дитина? Вже сьогодні піти з татом на спільну прогулянку, довго і щиро з ним поговорити, увечері поцілувати батька, побавитися з ним, почути від нього нову та довгу казку. Практичні дії утверджують дитину, що батько її любить і радіє нею. Дитина, яка кожного дня відчуває близькість тата, його ніжність, підтримку, обійми, стає впевненою і відважною. Вона вчиться, що світ є безпечним і варто довіряти іншим людям. Якщо батько приділяє дитині кожного дня увагу, час на підтримуючу розмову, говорить компліменти, вголос каже про сильні сторони дитини, тоді життя дитини прекрасне і вона радіє.



Вітаємо татусів із святом! Бажаємо успіхів у всіх справах і починаннях, більше яскравих, позитивних емоцій в житті, нескінченної молодості, мужності, терпіння і сил. Нехай енергія переповнює вас, а життєрадісність і оптимізм допомагають у всьому!



Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки