"Святковий серпень"


Для кожного з нас літо – суцільне свято! Час яскравих фарб, веселощів і подій! Сонечко, блакитне небо, зелене вбрання природи, канікули, відпустка, подорожі, зустрічі, гарний настрій! Але і літо вже кінчається. Тож насолодимося його останніми тижнями! Більше свят та гарного настрою ми приготували саме для вас!

ТИЖДЕНЬ ПЕРШИЙ:

1 серпня – 1965 року вперше прозвучала пісня «Yesterday» Пола Маккартні у виконанні гурту «The Beatles» для альбому “Help». «Учора» вже 55 років насолоджується увесь світ. Насолоджується і вірить у величність «вчорашнього дня».

2 серпня – Міжнародний день прощення 
Це час не тільки прощати, а й бути прощеним. Трохи більше прощення допоможе усім нам зробити світ набагато кращим. Цей день додасть ще більше цілющої сили прощення і всьому світові, і кожному з нас. 

- День сестер
Це день, коли ви, як зазвичай, порадієте зустрічі зі свою сестричкою, поцілуєте її та попліткуєте разом. Чи навпаки, згадаєте, що давно не бачилися і не розмовляли. Сестра може з вами сперечатися, змагатися і, навіть, битися. Але, коли потрібно, вона вас підтримає і допоможе. Попри все, принаймі сьогодні, проведіть час зі своєю сестрою. Відсвяткуйте цей день разом, щоб зробити його особливим для вас і для неї. 

3 серпня – Всесвітній день кавуна
Цей африканський фрукт стовідсотково заслуговує на свій день. Найулюбленіший літній смаколик (ну, можливо, після морозива) - солодкий, смачний, корисний. Ідеальний у цю літню спеку!

4 серпня – День народження шампанського
1693 року французький чернець Дом Периньйон відкрив секрет приготування цього ігристого вина. Ніжне, тонке воно завжди додасть вишуканості кожній події. 

5 серпня – День «Працюй як собака»
Для нас звичайніший вислів «Працюй як бджілка». Цей день – данина поваги найпрацелюбнішим з нас. На відміну від тих, хто живе гаслом «Що ж таке зробити, аби нічого не робити» вони працюють «до зносу». Вони працюють не просто старанно і доти, поки завдання не буде виконано. Вони зроблять більше, краще, душевніше, креативніше!!! Привітайте своїх колег-бджілок та подякуйте їм. А ще ви можете по-іншому відзначити цей день – попрацюйте сьогодні і ви як бджілка. Так, заради різноманітності. 

6 серпня – День, щоб ворушити пальцями ніг
Пропонуємо вам трохи розім’ятися та подбати про пальчики наших ніг. Затиснуті в тісні туфлі чи кросівки, позбавлені сонячного світла та кисню, наші ніжки просто волають про легкість і свободу. Особливо в такий жаркий серпневий день. 
Занурте ніжки у теплу водичку, поворушіть пальчиками та повторюйте цю приємну вправу у ванні, в басейні чи на березі моря. І, навіть, якщо ви раптом не перебуваєте зараз ні в одному з цих місць, не впадайте у відчай! Ворушити пальцями ніг можна будь-де: під комп’ютерним столом, у ліжку, у ресторані під час побачення… 

7 серпня – 20 років водневому електромобілю
Автомобіль на відновлювальних джерелах енергії скоро витіснить традиційні авто з двигунами внутрішнього згоряння. Паливо з нульовим рівнем викидів на сьогодні - найвищий рівень екологічної безпеки. До японської національної програми «Водневе суспільство» активно приєдналися Toyota Motor, General Motors, Hyundai, BMW. Приєднуємося і ми. 

А ще – не забуваймо народних прикмет 7 серпня. Цього дня сваритися – це до біди. А ось збирати запашні трави в цей день та варити з них чай - додасть вам здоров’я і допоможе впоратися з недугами.

19 вересня — День народження смайлика: історія виникнення ...
Далі буде…

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки