"Святковий серпень: тиждень третій"



Бред Пітт

         
15 серпня – День релаксації
Це день для тих, хто веде напружене життя. Це день відпочинку від божевільної каруселі робочих буднів і перевантаженого графіку. Це день, коли ви насолоджуєтеся тим, що просто зовсім і нічого не робите або розслабляєтеся яким-не будь іншим приємним для вас способом: полежте у ванні із піною, відпочиньте на природі, сходіть на рибалку… Головне цього для всіляко уникати стресових ситуацій. 

16 серпня – День чоловічої краси
За останні сто років ставлення чоловіків до своєї зовнішності сильно змінилося. Якщо раніше для того, щоб відчувати себе красивим, багатьом було досить просто вмитися, то сьогодні сильна стать стала більше дбати про власну красу і здоров'я: чоловіки займаються спортом і кидають пити, тому що знають: від цього з'являються набряки і зморшки. Манікюр, педикюр, пілінг, масаж і підтяжки обличчя тепер не тільки жіноча прерогатива. Ще років 15-20 тому було дивно почути про відкриття чоловічого салону краси або виключно чоловічої перукарні. Нині ж запис у них - на кілька тижнів вперед! 
Сьогодні  одночасно в моді і ретро, і класика, і брутальність - словом, повна свобода у виборі способу. Нині чоловіки не соромляться звертатися до косметологів і пластичних хірургів, щоб виглядати краще. Тепер доглянутість сприяє кар'єрному зростанню. 
А ще чоловіча мода виходить на новий якісний рівень, і незабаром модним буде уберсексуалізм (у перекладі з німецької "надсексуальний"). Мужність, безповоротно втрачена метросексуалами в гонці за бездоганним зовнішнім виглядом, знову в тренді. Прикмети уберсексуального чоловіки - легка неголеність, коротка стрижка, відсутність бакенбардів. Якщо такий чоловік і вирішиться поекспериментувати - наприклад, поставити ірокез - то виглядати він буде елегантно.

17 серпня – День магазинів секонд-хенд
Для тих, хто знає – це Клондайк, місце скарбів, місце відмінних знахідок. І тут головне навіть не ціна (ціна – це бонус). Головне – це пригода. Пригода з пошуку незвичайних, старовинних і, навіть, антикварних, речей. Ну і, звісно ж, - одяг, взуття, предмети домашнього вжитку,усе тут економно. А ще покупка в магазині секунд- хенд – це допомога природі. Бо утилізація старих та виробництво нових речей наносить серйозну шкоду навколишньому середовищу. Тож, завзятих секонд-хендників сміливо можна назвати друзями природи!

18 серпня – День поганої поезії
Якщо ви не встигли написати віршів в роки ніжної юності, то саме зараз, саме сьогодні у вас з’являється така нагода. Зробіть це. Напишіть вірша. Звісно, кожному авторові подобається свій витвір. Але, щоб упевнитися в цьому – прочитайте його друзям. Можливо він і виявиться гарним. А якщо ні – ви просто посмієтеся. Цим самим весело приєднаєтеся до цього свята. 

19 серпня - Всесвітній день орангутана 
Ця тварина дуже швидко зникає через винищення середовища її проживання - тропічних лісів островів Борнео та Суматри. Здавалося б, до чого тут Україна? Однак навіть тут в Україні, далеко від джунглів, ми можемо бути причетні до знищення цілих популяцій.
Подивіться уважно на етикетку своїх косметичних засобів чи продуктів. Якщо у складі ви побачите напис “пальмова олія” - це означає, що для виготовлення продукту було використано олію з плантацій, для облаштування яких знищено тропічний ліс. Саме той ліс, де мешкають орангутани.
Ось чому сьогодні ми теж говоримо про цей День. Адже тваринам загрожує небезпека. Ми ж можемо цьому завадити і захистити цих красенів. 

20 серпня – сьогодні День Ангела святкують Олександр, Олексій, Антон, Афанасій, Василь, Дмитро, Іван, Михайло, Петро. Тож не забудьте привітати друзів, рідних та знайомих з літніми іменинами.

21 серпня – Всесвітній  день Аватара
Мовою санскрит Аватар означає «сходження». У філософії індуїзму цей термін часто використовується для позначення сходження Бога з духовного світу в більш низькі сфери буття з певною метою. Тому саме в цей день і відбулася прем'єра першого трейлера картини Джеймса Кемерона «Аватар» в 2009 році. 

19 вересня — День народження смайлика: історія виникнення ...

Далі буде...



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки