"Для тих, хто хоче знати більше"


     Нашим розумникам пропонуємо видання, які можуть бути набагато цікавіші, ніж комп'ютерні ігри або розваги в Інтернет. 


Зимові свята. Зимові забавки. Віршики, потішки, веселі історії, традиції і поради зимових розваг (видавництво "Літера").

Вже морозом дихає зима... Але попереду так багато свят! День святого Миколая, Різдво, Новий рік. У книзі представлені вірші, оповідання про зиму, колядки, щедрівки до зимових свят. Ця збірка допоможе підготуватися та весело їх зустріти.

Свята, традиції, ігри (видавництво "Махаон-Україна"). 
Чи знали ви, що в німецьких селах подарунки дітям приносить не Святий Миколай чи Санта-Клаус, а веселі білі миші? Або про те, що усі ми вміємо грати в хоп-скотч, темпельхойфен, марель... І що є на світі "Місто-мурмісто"?... Саме ця яскраво ілюстрована пізнавальна книжка запрошує читача в цікаву мандрівку планетою. А точніше - Планетою Дітей. 

Дівчинка на всі 100% (Видавничий дім "Школа").
Щось важливе та неповторне відбувається з тобою "тут" і "зараз". Ти ростеш, ти змінюєшся. Не можна двічі пережити будь-який рік, день, хвилинку свого життя. Проживай його так, як підказує тобі твоє юне серце: спілкуйся, закохуйся, навчайся, відпочивай, розважайся, смійся, сумуй (інколи), танцюй, роби свій перший у житті макіяж. І нехай на допомогу тобі прийде ця книга Юної Леді. 

Хлопець на всі 100% (Видавничий дім "Школа").
Власне, ця книга не є дороговказом, інструкцією до правильних дій, збірником корисних порад або що. Вона є реальною частиною твого життя. Хочеш прожити його без зайвих проблем? Тоді, як справжнього джентельмена, запрошуємо до суто чоловічої компанії та до великої пригоди під назвою "життя".  На роликах, велосипеді чи пішки, із гаджетом або книгою в руках пізнавай його кожну мить. Шукай силу в собі самому (а не тільки в кулаках)!

Чудеса світу. Енциклопедія Всезнайко (видавництво "Пегас"). 
«Чудеса світу» - енциклопедія з серії «Всезнайко» - яскрава й барвиста, яка відкриє читачеві не лише таємниці семи чудес світу, а й секрети грандіозних найдавніших і сучасних споруд, а також вражаючих творінь природи на нашій планеті Земля.
Попередні цивілізації, що жили тисячі років до нас і зникли з причин, які годі пояснити, залишили по собі надзвичайну спадщину, що вражає уяву: єгипетські піраміди, стародавні міста у скелях, Стоунхендж, малюнки на плато Наска та багато інших дивовиж. Усі ці пам’ятки історії та культури оповиті таємницею і привертають до себе особливу увагу.
На сторінках книги зібрані всі відомості, гіпотези, факти про вцілілі й зруйновані чудеса світу, відомі нині творіння стародавніх архітекторів. Читач також дізнається про незвичайні природні феномени: Великий Бар’єрний риф, Марсіанську западину, водоспад Вікторія та багато інших.

Відкриття та винаходи: енциклопедія (видавництво "Пегас"). 
Ця книжка подарує тобі нові знання, допоможе дізнатися про відкриття та винаходи, які здобуло людство за свою історію. А для цього знадобилося дуже багато часу та зусиль великої кількості вчених і винахідників. Відомості про найвидатніших з них ти можеш прочитати на сторінках цієї книги. І, можливо, це і тебе надихне на великі відкриття!

Приємно читання та відпочинку!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки