"Ти здвигатимеш гори"

 

Кілька  років  тому Джессі  Джексон  виголосив  промову, якою зумів  запалити аудиторію могутнім закликом: "Не  втрачайте надії! Не втрачайте надії!  Не втрачайте надії!". Ця промова надихнула Ш.Кові на написання книги "7  звичок високоефективних  підлітків".

Шон  Кові  - письменник, промовець, інноватор, видатний бізнесмен. Працює в компанії "Franldin Covey", де  курує  освітні,  міжнародні, інноваційні  програми.  "7  звичок  високоефективних  підлітків" - найпопулярніша  серед інших його книжок. Її  переклали  вже   більш  ніж двадцятьма  мовами, а продажі  сягнули  понад 5 млн. примірників.  Автор написав цю  книжку для того, щоб  дати  надію. Надію, що зможеш змінитися, зможеш позбутися залежності, зможеш полагодити стосунки з важливою для тебе людиною. Що зможеш відшукати відповіді на свої запитання і досягнути вершини своїх здатності.

"Я знаю, ти можеш справлятися в житті з багатьма поганими речами. Буває, не вдається зачіска. Буває, люди плещуть про тебе гидоту. Буває, батьки розлучаються. Буває, вмирає хтось близький. Всяке трапляється...

Якщо, прочитавши цю книжку, ти почуваєшся розгублено і поняття не маєш, і з чого починати, порада автора: ще раз погортай кожен розділ, виловлюючи ключові думки. Тоді вибери три речі, над якими треба попрацювати. Ти просто здивуєшся, який ефект можуть мати навіть невеликі зміни.

Якщо котрась із викладених у книжці ідей, справді влучило в яблучко, то найкращій спосіб засвоїти її - викласти ще комусь, поки свіжа пам'ять." - звертається до читачів Шон Кові.

Ніколи не забувай, що тебе від народження наділено всім потрібним для успіху. Тобі не треба нічого шукати. Могутність і світло вже є в тобі!

Американський Доктор Сьюз писав: "Кожен крок свій роби обережно та пильно. Пам'ятай, що в житті рівновага потрібна. Чи свого досягнеш? Досягнеш неодмінно! Я певен - на 98 відсотків, ще й половину: Дитино, ти здвигатимеш гори".

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки