"ОЛЕ! ДИТЯЧИЙ ФУТБОЛ!"

19 червня відзначається Всесвітній день дитячого футболу. Заснувала це свято Організація Об’єднаних Націй для залучення молоді до спорту. 
Традиційно в цей день у різних країнах світу, в тому числі й в Україні, проводяться спортивні заходи за участю дитячих футбольних команд.
Бажаємо юним футболістам невтомної та наполегливої праці, терпіння, міцного здоров’я, чесних ігор та перемоги! І головне – ніколи не здавайтесь! Тільки крок за кроком ви зможете досягти заповітної вершини та здійснити всі свої мрії! А також у вільний час ви, юні друзі можете прочитати книжки, які зможуть змотивувати на захоплення цієї чудовою грою - футболом!





Крістіан Тільманн "Зраджені і переможені" (видавництво Грані-Т)

Футбольна команда дівчат досягла вершини свого успіху. Та завжди знайдуться невдахи, які заздрять лідеру. Після деяких несподіваних подій дівчата прийшли до висновку: щось тут не гаразд… У Пії з'являється геніальний задум, як виявити джерело підозрілих невдач. Це стане завершенням історії про Близнюків Пауля та Пію. Сподіваємось, що герої футбольних пригод запам'ятаються нашим читачам надовго. І не забувайте: перемагає той, хто залишається чесним!



Крістіан Тільманн "
Геть з поля, хлопці!" (видавництво Грані-Т)
Футбол для героїв цієї книги – найкращий винахід людства. Проте хлопці й досі не хочуть визнати, що команда дівчат здатна виграти фінальний матч. Відстоювати жіночу гідність береться Пія. Парі з капітаном хлоп'ячої команди стало вирішальним у ході суперечки. У результаті дівчата зібрали власну футбольну команду, а хлопці були змушені припинити зухвалі жарти, бо трапилися події, які змінили життя обох команд і про які краще прочитати в цій книзі.



Крістіан Тільманн "
Обман не робить чемпіоном" (видавництво Грані-Т)
У команді «1848 Південний» з'явився новачок Алекс, а одночасно з ним – загроза для принципу «чесної гри». Близнюки Пауль та Пія тимчасово припинили ворожнечу й об'єднали свої зусилля для встановлення справедливості. Завдання виявилось надскладним – «поставити на місце» зухвалого новачка і здобути чемпіонський титул. До того ж вирішальний матч відвідали дуже несподівані гості…



Крістіан Тільманн "
Який промах!" (видавництво Грані-Т)
Що може бути важливішим у житті, ніж футбол? Тепер Пауль не ризикне відповісти на це питання швидко та однозначно. Хлопець губиться у власних думках: муки сумління за програш, спроба викрадення хом’ячків у Пїї, футбол у шкільному коридорі — скрізь його переслідують очі-зорі білявої Стелли. І руки чомусь самі пишуть її ім’я. Порада капітана Пітта виявляється безкомпромісною: або дівчата, або футбол. Та невже обирати доведеться щось одне?..



Крістіан Тільманн "Воротар на вигоні"
Не біда, якщо коштів на поїздку до спортивного табору в Іспанію, Францію чи Грецію не вистачає. Адже на звичайнісінькому вигоні теж можна випробувати новий метод тренування: якщо хтось не влучає у ворота, доводиться віднімати м'яча у тварин. Не обійшлося і без приятельського матчу за участю місцевих футболістів. Переконайтеся самі, що відпочинок пішов дівчатам на користь...



Крістіан Тільманн "
Близнюки рідко грають поодинці"
Якщо хтось вважає футбол звичайною спортивною грою, то йому необхідно прочитати цю книгу. Спортивний майданчик і команда вчать близнюків Пауля та Пію не лише розробляти стратегічні плани із забивання м'яча в ворота. Набагато важливіше залишитися чесним в грі і в стосунках з батьками і друзями. Тільки в цьому випадку перемога принесе радість. І не думайте, що дівчата не грають в футбол...


Приємного читання і відпочинку!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки