"Вирішуєш тільки ТИ!"


«Хоч би чого ви прагнете - 
змінити якісь основні сторони, перелаштувати своє життя, 
щоб усі негаразди, з якими доводиться зараз боротися, перетворилися лише на неприємні спогади, - ви обрали правильну книжку»
(Гел Елрод "Чудовий ранок")

Якщо ви дійсно хочете навчитися використовувати свій потенціал, втілювати в життя найсміливіші мрії, досягти великих успіхів та загалом  змінити своє життя - ці книги відмінний початок!

Марі Карачина. Never Stop (видавництво Старого Лева).
Хочете змінити своє життя, але не наважуєтеся зробити перший крок? Мрієте стати стрункими й здоровішими, та не знаєте з чого почати? Намагаєтеся подолати стрес та впорядкувати свої думки? Не відкладайте «на завтра». Ця книжка - добрий спосіб почати позитивні зміни вже сьогодні. Марі Карачина - учасниця світових марафонів та півмарафонів, фітнес-тренер та засновниця клубу «Skinny&Strong», переконана, що біг - це значно більше, аніж просто вид спорту. Це спосіб впорядкувати своє життя, загартувати дух та силу волі, навчитися ставити цілі й досягати їх. Адже рух - це життя. А книжка, яку ви тримаєте у руках, - лише маленький стимул, перший крок, щоб змінити звички та почати вдосконалювати світ навколо вас. Тож одягайте кросівки і never stop!

Олена Рєзанова. Ніколи-небудь. Як вийти з безвиході і віднайти себе (видавництво Моноліт-Bizz).
Цю книжку, як призналася сама авторка, вона хотіла б прочитати до того, як зважилася докорінно змінити своє життя. Бо в ній не тільки вміщено, здавалося б, уже звичні поради, «як треба» діяти, ступивши на шлях кардинальних змін, а й наведено приклади, що показують, «як не треба». І коли ви ввімкнете «режим виходу з глухого кута», то побачите, що на практиці все доволі просто - досить зробити перший крок.
Книга «Нколи-небудь» про те, як перестати відкладати справи на потім, як включитися в роботу, як припинити уявне і справжнє рабство, як перестати боятися змін, перестати шукати правильну відповідь, і що робити зі страхами і обмеженнями.
У цій книзі авторка розкрила свою душу, видала нам безліч перевірених секретів і щедро поділилася досвідом. Ну і гріх цим не скористатися!

Лоран Гунель. День, що навчив мене жити (видавництво Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля").
Ця книга навчить вас не боятися своїх почуттів та бути собою: "Благополуччя залежить від душевної рівноваги. Душевна рівновага - ось ключ. Знати, ким ти є. Бути таким на повну силу й щомиті відмовлятися бути кимось іншим."
Популярний французький письменник автор бестселера «Бог завжди подорожує інкогніто» Лоран Гунель, крім іншого, відомий також як фахівець з питань особистісного зростання. Всі його книги за зовнішньою оболонкою романтичної історії містять і нотки підручника з мотивації. Фахові поради автора як  психолога, ненав'язливо вплетені в сюжет захоплюючої історії, що дозволяє повніше розкрити задум автора.
Головна ідея книги – переоцінка власного життя через призму смертності. Автор говорить про непотрібність всього того лушпиння, яке ми уявляємо важливим в житті. Бо важливими є речі прості - любов, порозуміння, дружба... навіть усмішка в нашому сірому і тьмяному світі важлива, тому що може запалити у відповідь і додати до нашого оточення крапельку прекрасного. 

Керол Двек. Налаштуйся на зміни. Нова психологія успіху (видавництво "Наш формат").
Протягом багатьох років Керол Двек досліджувала силу людських переконань і їхній вплив на наше життя. Намагаючись з’ясувати, чи є талант запорукою успіху, завдяки чому ми досягаємо бажаного і який рецепт розв’язання будь-яких проблем, вона зробила революційне відкриття. Успішність у навчанні й роботі, бізнесі та спорті, мистецький хист і взагалі кожна сфера людського життя можуть змінюватися залежно від того, що саме ми думаємо про власні можливості й таланти. Наші вміння не є сталими, і лише старанність та наполеглива праця здатні призвести до реальних досягнень.

Джеймс Борг. Мистецтво говорити. Таємниці ефективного спілкування (видавництво: "Фабула").
Бізнес-тренер Джеймс Борґ, відомий своїми відкриттями в галузях спілкування, особистісного розвитку, мови тіла та «контролю мислення», пропонує прості і дієві поради для покращення комунікації. Автор навчає правильно викладати свої думки, не боятися говорити, робити це красиво та правильно, багато уваги приділяє мові тіла, тембру голосу та тонкощам невербальної комунікації. Запевняють, що методика допоможе змінити спосіб мислення і поведінку в особистому житті й на роботі, зробить життя цікавішим, насиченішим і позбавить зайвого стресу, а ваші навички спілкування сягнуть геть нового рівня.

Робін Шарма. Монах, який продав свій "Феррарі" (видавництво: "КМ-Букс").
Незвичайна історію Джуліана Ментла – адвоката-мільйонера, на долю якого випало пережити сильну духовну кризу. Проте занурення у давню тибетську культуру змінює його життя. Джуліан відкриває для себе мудрі й разом з тим дієві практичні знання, що допомагають впоратись із власними проблемами, знайти вихід із здавалось би безвихідного становища, здійснити переоцінку загальнолюдських та особистих цінностей. Разом із головним героєм ви дізнаєтеся, як навчитися жити сьогоденням, яке значення для побудови взаємовідносин має довіра, пізнаєте переваги позитивного мислення, розвинете прагнення жити, спираючись на власне покликання. А саме головне - ви зрозумієте, чому найпростіші філософські постулати водночас є найголовнішими.

Михайло Лабковський. Хочу і буду. Прийняти себе, полюбити життя та стати щасливим (видавництво: "Альпина паблишер").
Психолог Михайло Лабковський абсолютно впевнений, що людина може і має право бути щасливою та робити тільки те, що вона хоче. Його книга про те, як зрозуміти себе, знайти гармонію і навчитися радіти життю. Автор досліджує причини, що перешкоджають психічно здоровому способу життя: наприклад, звідки в нас свідомі і несвідомі тривоги, страхи, невміння слухати себе і будувати відносини з іншими людьми. Цю книгу відрізняє конкретику, адже заяви і поради автора іноді настільки радикальні, що багатьом доводиться спочатку відчути здивування, якщо не шок. І найголовніше, що він знає, як цю проблему вирішити: без копання в дитячих психотравмах і пильного аналізу вашого минулого.

Кетрін Стотхарт. Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу (видавництво "Країна Мрій"). 
Багатьом із нас бракує вміння уникати незручних ситуацій під час спілкування із різними людьми, а передусім - з малотовариськими і непоступливими. Та, на щастя, ми в змозі навчитися знаходити спільну мову з особистостями будь-якого типу. Пропонована вашій увазі книга допоможе набути навичок комунікації, почуватися впевнено за будь-яких обставин, краще розуміти інших людей, подобатись їм та будувати з ними добрі стосунки. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки