"Зцілюємося книгою"



Незважаючи на війну, 
в нас не опускаються руки від безпорадності!  
Ми не панікуємо! А робимо все для нашої Перемоги!


А ще, аби зустріти нашу Перемогу сильними, розпочнемо зміни у собі та своїй душі на краще, дякуючи запропонованим мотиваційним книгам. 
Бо, як відомо, хороша книга має цілющі властивості. Вона може вилікувати душевні рани і навчити нас радіти кожній секунді життя. А ще мотиваційна книга слугує своєрідним «стусаном», після якого ви легко зважитеся на неможливе. Будьте сміливішими і - вперед до своїх мрій та перемог! Бо життя триває попри війну. 

Роберт Сапольскі. Біологія поведінки. Причини доброго і поганого в нас (видавництво "Наш Формат").
Насильство. Агресія, Конкуренція. За цими типами поведінки стоять вчинки людей, груп та держав.
"Біологія людини" - про те, чому люди рятують і вбивають, пробачають і мстяться, люблять і ненавидять. Один вказуватиме на емоції, другий - на гормони, третій шукатиме причини в дитинстві, а четвертий - у середовищі. Хто ж має рацію? Усі й ніхто водночас. 
Як біологія може навчити нас співпраці, потребі в симпатії, примиренню, емпатії й альтруїзму? Про це та інше в людській поведінці різнобічно пояснює Роберт Сапольскі.

Ерік Берн. Ігри, у які грають люди  (видавництво 
"КСД"). 
Ще одна корисна книга з розділу книги, які змінюють життя. Пізнайте невідому реальність, що цілком визначає наше буття! Відомий канадський учений, доктор аналізує понад 120  ігор, у які ми граємо самі, та, у які нас залучають люди, що нас оточують. А також дає поради як навчитись протистояти таким прийомам. Він допомагає проаналізувати нюанси поведінки, позбавитись стереотипів у спілкуванні й дає розуміння сутності людських вчинків. Книжка, що вийшла майже 40 років тому, і досі є популярною та актуальною!
 
Марі Кондо. Викинь мотлох із життя (в
идавництво 
 "КСД"). 
 Ця книга змінює існуючий хід справ раз і назавжди! Автор дає цінні поради про те, як звільнитися від усього зайвого і знайти місце для найважливішого. І це стосується не лише матеріальних благ. Після прочитання книги ви не тільки скинете пару зайвих кілограм, нарешті знайдете власний стиль в одязі, але і, оточивши себе улюбленими речами, привабите кохану людину!

Марк Менсон. Витончене мистецтво забивати на все 
(видавництво "Наш Формат").
Автор вчить сприймати негатив критично. Тобто генерувати з нього життєву енергію, що неминуче призведе до позитивних змін. Якщо ви хочете навчитися безболісно і жваво долати життєві проблеми, вичавлювати з мінімуму максимум і, таким чином, удосконалюватися, то, безумовно, ця книга для вас!

Лоран Гунель. Бог завжди подорожує інкогніто (видавництво "КСД").
Хто з нас не чекав того дня, який змінив би наше життя? Сонячний вихідний, сповнений теплих барв і позитивних емоцій. Ми уявляємо приємну прогулянку пірсом, звідусіль чутно сміх і невимушені розмови людей довкола. Аж раптом вас хапає за руку молода циганка... «Я прочитаю твоє майбутнє», - каже вона. Ви посміхаєтеся так, наче почули нісенітницю. Бо хіба таке можливо  аби пророцтво циганки перевернуло ваше життя догори дриґом...

Віктор Франкл. Людина в пошуках справжнього сенсу 
(видавництво "КСД").
Чи реально знайти сенс життя, втративши все, навіть свободу?
Дахау. Освенцим. 1942 року австрійський психолог Віктор Франкл потрапив до концтабору, де на нього чекали голод, приниження, хвороби, постійна загроза життю. Автор зміг вижити, коли майже вся його сім’я загинула.  
Аналізуючи свою поведінку та поведінку інших в’язнів, Франкл віднайшов стратегії, що утримують людину над прірвою, захищають розум від божевілля та надають сенс життю. Свій жахливий досвід виживання він описав у книжці, яка допомогла мільйонам людей віднайти себе та змінити життя.

Не будемо байдужими і допоможемо нашим військовим.
Донатимо на Збройні Сили України:

- https://savelife.in.ua
- https://prytulafoundation.org


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки