"І що б ми робили без цих котів?.."

 

"Якщо ви спитаєте мене, в кого я навчився поводитися з котами або, як я навчився краще їх розуміти - я відповім: "Від Джейсона".

Практично в кожній державі існує свій спеціальний день для того, щоб ще раз вшанувати наших незалежних друзів та привернути увагу до усіх їх заслуг перед людством. Так, в Японії День кішки 22 лютого, в США - 29 жовтня, у Франції День котів – 8 серпня, в Італії День чорної кішки – 17 листопада...
Сьогодні ж - 17 лютого - ми відзначаємо День кота в Європі. 
І що б ми робили без цих котів?

Джексон Галаксі. Суцільне котяче моджо. Путівник по життю з вашим котом (видавництво КМ-БУКС).
Ця книга відкриє вікно в котяче МОДЖО: їх магічний вплив, їх енергію життя та їх душу. А ще допоможе зміцнити зв'язок з вашим улюбленцем.
Поняття "котяче МОДЖО" пов'язане з відчуттям його упевненості, джерелом якого слугує безперечне володіння котом своєю власною територією та можливістю слідувати своїм інстинктам.
Також у книзі йдеться про те, як налагодити стосунки між котом та іншими членами сімї (як людьми, так і тваринами); який раціон буде оптимальним для улюбленця; чому треба облаштовувати котячий простір та знаходити час для ігор. А ще про те, як допомогти коту позбавитися поганих звичок.

Тож, запрошуємо усіх КОТОЛЮБІВ 
до знайомства з книгою 
Джексона Галаксі "Суцільне котяче моджо".
Ця книга - просто скарб, 
яким можна користатися кожного дня!

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки