"Громада - це ми"

 



Щороку у світі обговорюють, як покращити якість державного управління, налагодження співпраці між громадянами та органами влади усіх рівнів.
Попри війну Україна також долучиться до заходів, що спрямовані на розвиток демократії, забезпечення відкритості, покращення якості державного управління, налагодження співпраці між громадянами та органами влади всіх рівнів.
Цього року Тиждень Відкритого Уряду в Україні, як і в інших країнах – членах цієї міжнародної ініциативи проходив з 8 по 12 травня.
Бібліотека систематично інформує відвідувачів щодо діяльності органів державної і місцевої влади та забезпечує підвіщення у них правової освіченості.
У рамках "Тижня Відкритого Уряду" у бібліотеці відбувся День інформування "Влада. Бібліотека. Громада". Також для певної групи користувачів був проведений прес-огляд на тему "Моя активна громада", огляди офіційних сайтів органів державної, місцевої влади. Бажаючі отримали індівідуальні, групові консультації щодо електронного урядування та відповіді на конкретні запитання стосовно життя громади. Завдяки Інтернет-ресурсам стала можливою організація тематичних веб-оглядів: Пенсійний фонд України, Державна служба зайнятості України, Міністерство соціальної політики та інші.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки