"Останні дні літа"

 

Дети и собаки похожи по своему поведению! - mama.ua
Закінчується літо... Остання декада серпня "багата" на надзвичайні свята.

22 серпня - День "Будь янголом" 
Цей День спонукає нас робити добрі справи і допомагати іншим. Мета дня «Будь янголом» - закликати людей стати схожими на ангелів і зробити щось хороше для когось, особливо для тих, хто найбільш цього потребує. Це може бути фізична, фінансова, емоційна чи духовна допомога. Цей день - і для тих, хто дає, і для тих, хто одержує. Якщо ви є тим, кому допомогли, не забудьте відкрито висловити свою подяку. 

23 серпня День "Осідлай вітер"
Цей безтурботний день, придуманий для тих, хто жадає піднятися над землею. Можна покататися з вітерцем або ж повільно плисти, як хмаринка в серпневому небі.
Літо скоро закінчиться. Спіймати драйв цього дня не складно: запустіть повітряного змія, стрибніть з парашутом, проїдьтеся на мотоциклі чи просто розслабтеся та насолоджуйтеся одним з останніх днів літа.

24 серпня - Міжнародний день дивною музики
International Strange Music Day був задуманий музикантом з Нью-Йорка Патріком Грантом. Мета свята проста: спонукати людей грати і слухати музику, яку можливо ми ще не досить зрозуміли.


25 серпня - День примирливого поцілунку
Сьогодні дуже хороший привід покінчити з суперечкою. У всіх час від часу виникають суперечки, бійки або сварки. Сім'я, друзі, коханці - нікому не вдається уникнути подібних зіткнень. Сьогодні день, щоб нарешті закінчити боротьбу, помиритися і поцілуватися. Для закоханих це взагалі найкраща частина сварки. Деякі навіть думають, що заради цього варто посваритися.


26 серпня Всесвітній день собаки 
Якщо у вас є пес - ви щаслива людина! Бо існує у світі одна жива істота, яка вас любить просто тому, що ви є! Любить вас завжди і всякого! Вірний, відданий, незмінний друг. Зробіть для нього сьогодні щось приємне, скажіть більше ласкавих слів.  

27 серпня - День «Просто тому що»
Ідея свята - зробити щось хороше і приємне без причини.
Нарешті, у вас є шанс зробити щось просто так, без будь-якої причини. Найчастіше в житті ми робимо щось, тому що повинні, або запланували, або цього від нас чекають. Жодна з цих причин сьогодні не підходить. Сьогодні найкращий день вийти на вулицю і зробити щось "просто так": 
відвідайте когось, кого ви давно не бачили, пострибайте в калюжі, пройдіться задом наперед, постукайте в чиїсь двері і похваліть їх красивий газон, візьміть незапланований вихідний, купіть щось, що вам не потрібно... А загалом, ваша поведінка в цей день обмежена тільки вашою фантазією, певною мірою розсудливістю, ну і законом, звичайно.

28 серпня - День краватки-метелика
Краватка-метелик родом не з Франції, як багато хто думає, а з Хорватії. Французькі військові під час Тридцятилітньої війни бачили, як хорватські солдати пов'язували таку краватку, щоб утримувати комірці своїх сорочок в бажаному положенні. 
Сучасний вигляд краватки-метелика з'явився після прем'єри легендарної опери італійця Джакомо Пуччіні «Чіо-Чіо-сан», під час якої на всіх музикантів оркестру краватка була зав'язана саме таким чином.
Сьогодні метелик є обов'язковим елементом чоловічого вечірнього костюма: фрака або смокінгу. Хоча молодь може надіти краватку-метелик і до картатої сорочки.

31 серпня - День їжі на свіжому повітрі 
Останній день серпня! Літо скінчилося, а нам так не хочеться з ним прощатися. Не хочеться прощатися з яскравим, теплим сонцем, чудовою погодою. Тож, останній день літа найвдаліший час для святкування Дня їжі на свіжому повітрі.
Відзначити цей особливий день дуже легко. Знайдіть стіл для пікніка, лавку в парку або кафе під відкритим небом. Можна просто розкласти ковдру на галявині. Будь-яке з цих місць підійде, щоб із задоволенням і апетитом з’їсти щось смачненьке: морозиво, десерт, ваш улюблений бутерброд... Те, чого там ваша душа забажає, насолоджуючись при цьому ласкавим сонечком і ніжним вітерцем. Смачного вам і приємного відпочинку!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки