"Крим - це Україна"


Тут повітря, напоєне чарівною сумішшю ароматів солоного моря і пахучих трав, багато сонця, ласкавий бриз...
Це - НАШ КРИМ!!! Крим – український, і ми ніколи від нього не відмовимося. Ми не забудемо, що саме з окупації Криму почалася російська війна проти України та проти всієї вільної Європи. І має закінчитися Кримом – його звільненням.
Крим - дивовижна земля! Клімат півострова унікальний - тут немає виснажливої спеки, нестерпної вологості та різких перепадів денної і нічної температури. Тут повітря, напоєне чарівною сумішшю ароматів солоного моря і пахучих трав, багато сонця, ласкавий бриз, соковиті стиглі фрукти з живим, не «пластмасовим» смаком.
У Криму людину оточують захоплюючі дух картини природи. Тут є все: гори, море, степи, ліси, безкраї поля виноградників і навіть фантастичні долини троянд.
На півострові відкриваються таємниці скіфських курганів, велич античних міст Херсонеса і Пантікапея, печерні міста Мангуп-Кале, Ескі-Кермен, Чуфут-Кале, скельні храми і монастирі, що зберігають пам'ять про перших християн. 
Нікого не залишить байдужим унікальна колекція рідкісних
рослин в Нікітському Ботанічному саду. Приємно гуляти по садовим алеям під солодкоголосий спів птахів і милуватися кольоровими метеликами. Крим відомий і своїми природними пам'ятками. Одна з них - Мармурова печера в Сімферополі. Це справжнє підземне царство химерних сталактитів і сталагмітів! Безліч залів, по яких прокладений маршрут, довжиною шість кілометрів, залишають враження чарівної нереальності.
Якщо немає бажання спускатися в темні палати, можна відвідати Долину Привидів в Алушті - це ще одна визначна пам'ятка природи.
Крим славиться своїми чудовими курортами, чудовими винами, пам'ятниками історії, культури і мистецтва. Тут буде цікаво всім - туристам і фахівцям, любителям і знавцям.
Крим - благословенна земля.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

"日本古典詩: Японська класична поезія"