"Граємо & Розвиваємо"

 

Це тільки здається, що діти більше всього на світі  мріють про смартфон або комп'ютер. Діти потребують вашої уваги. Запропонуйте їм хорошу гру і побачите, з якою швидкістю вони відкладуть планшет в сторону. Час з батьками цінніше мультфільму або пройденого рівня «майнкрафт». Ми знайшли круті настільні ігри, в які батькам і дітям буде цікаво грати разом.
"Дотепчики" - це забавні істоти, у яких є імена, улюблена їжа і цікава робота. Чи зможете ви пригадати і якомога швидше розповісти все, що про них знаєте? Використовуйте асоціації, згадуйте, на кого з ваших знайомих схожі дотепчики.  "Дотепчики" - відмінна гра, яка допомагає розвивати пам'ять, фантазію і приносить море веселощів. У коробці ви знайдете цілу колоду кумедних істот, яким потрібно придумувати імена і різні характеристики. А потім на швидкість згадувати і викрикувати. Звичайно ж, під час партії ви від душі посмієтесь, адже «цього дотепчика звуть якось на «В »... Василь, Веніамін, Вітамін ... точно! Його звуть Аскорбіну і він працює фармацевтом ».
  "Вождь Червоношкірих"  -  чудова весела гра, що додасть жвавості та веселощів до будь-якого дитячого (та не тільки) свята або посиденьок. Суть гри надзвичайно проста — треба переставляти фішку по ігровому полю зі старту до фінішу, виконуючи завдання, що написані на картках. А вони дійсно веселі! Наприклад, треба пройти навколо гравців навколішки, мукаючи як корова, або ж одягнути штани на голову і прокричати: «Я швидкий заєць!».Усі завдання пронизані бешкетливою атмосферою класичної новели американського письменника О. Генрі «Вождь червоношкірих». У комплекті гри є книга з новелою, отже, радимо неодмінно прочитати її перед грою!
"Морський бій". Дуже популярна, класична  гра. Треба розставити свої кораблі (вони бувають різні за розмірами) на своєму полі, але не показувати іншому  гравцю. Потім, по черзі називають координати клітинок поля. Якщо на цій клітинці знаходиться частина корабля супротивника, то він вважається підбитим і гравець ходить далі. Якщо весь корабель підбитий, то він «тоне». Виграє той, хто першим «потопить» всі кораблі супротивника.
«Доббл» - це серія міні-ігор на швидкість реакції, у котрій усі гравці грають одночасно. Ви маєте змогу  грати в міні-ігри у певному порядку, вільно, або можете грати в одну й ту ж саму гру знову і знову. Важливо лише те, що ви отримуєте
задоволення! Дракон, олівець, голку, якір і кошеня - що між ними може бути спільного? Думаєте нічого? Зараз ми доведемо вам, що це зовсім не так. Можливо, окремо вони нічим не примітні, але будучи об'єднаними ці предмети створюють навколо себе атмосферу яскравого свята, наповненого азарту, радості і веселощів. Як саме, запитаєте ви? Сідайте за стіл, зараз ми все розповімо і покажемо. Але попереджаємо: один раз спробувавши, ви вже не зможете зупинитися ...
Не забуваймо й гру, в яку грали в дитинстві разом зі своїми батьками і яка знайдеться в шухляді   у бабусі! «Ерудит» - одна з найпопулярніших сімейних ігор, в яку ваші діти закохаються.  Сьогодні у продажу є спеціально розроблена українська версія «Ерудита». Гравці повинні вміти: найкращим чином використати 7 абеткових плашок, узятих навмання з мішечка; із семи вибраних літер скласти максимальну кількість слів, використовуючи принцип кросворду; підраховувати бали за раціонально використані літери; збільшувати свій загальний рахунок, використовуючи преміальні клітинки на полі. Переможцем стає той , хто набере найбільшу кількість балів.
Не  важливо, хто стане переможцем в сімейному колі - смаколики  дістануться всім!  Головне, що разом – весело!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

7 жовтня - Всесвітній день усмішки