"Дітям про природу"


22 квітня на планеті відзначають Всесвітній день Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті.
Це день нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що вона може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища.
У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття територію поряд або висадити хоча б одне дерево.
Саме про це йшла мова під час екогодини "Цікаві факти про природу" з учнями першого класу загальноосвітньої школи №67. Маленькі захисники природи  з дитинства вчаться не бути байдужими до природи, розуміти й берегти її, бути відповідальними за свої вчинки, допомагати дорослим очистити від сміття хоча б прилеглу територію свого будинку. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Веймар: місто Гете і Шиллера"

"Мир на землі - це щастя і любов".

"日本古典詩: Японська класична поезія"